LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana: La gota freda sha desplaat cap al sud 12/09/2019


  12-09-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:1038
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Salvant les distnciesuna gota freda t algunes coses i comportaments pareguts als dun hurac.

Segur que heu escoltat que al centre dels huracans (a lull) la calma s quasi absoluta. A les gotes fredes passa ms o menys el mateix, i ahir ho puguerem comprovar. En el seu desplaamant cap al sud-est de la Pennsula va provocar que sobriren clars, que puguerem vore el sol i que molta gent presentara les seues reclamacios a travs de les xarxes socials. No paravem de preguntar on estava la DANA, qu shavia fet de la gota freda que tanta pluja tenia que donar?
I mira que no ens cansem de repetir que est tracta de situacions catiques, anrquiques i imprevisibles. Nosaltres tractem dacostar-nos el mxim al que far en les nostres previsions per loratge desprs va fent la seua marxa.

No podem baixar la guardia perqu encara que a la mitad nord del territori sobriran clars, lluir el sol i pujaran les temperatures , a la major part de la mitad sud de la Comunitat estem en alerta roja per pluges que poden superar els 90 litres en un hora i acumular ms de 180 en 12 hores. No podem assegurar el que passar per si avisar del que pot passar per tal de pendre les mesures oportunes i no haver de lamentar-ho desprs. De fet, durant la nit i matinada els registres superen els 150 litres a molts observartoris i a alguns han superat els 200.

Dem divendres torna a ser un dia complicat perqu tot i que la DANA es des plaar cap a lEstret encara aportar inestabilitat suficient perqu barrejada amb els vents de llevant i de gregal done pluges a bona part d ela Comunitat. Localment podr formar-se algun nucli tempestus ms actiu que descarregaria pluges dintensitat forta o molt forta.

Dissabte ja podem dir que ser lultim dia d lepisodi. La primera part del dia encara cal esperar que els cel estiga prou carregat de nvols i les precipitacions encara podran ser generals per de cara a la vesprada notarem com els nvols es trequen i apoc apoc simposa el sol.

Tot indica que acabarem el cap de setmana amb ms sol i amb temperatures ms altes.

MIGDIA


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L'ORATGE AMB JORDI PAY 05/03/2020: Fins diumenge bufar amb gana

L'ORATGE AMB JORDI PAY 10/03/2020: Encara no podem respondre a la pregunta

Programa especial con motivo de la conmemoracin del Da Internacional de la Mujer

L'ORATGE AMB JORDI PAY 09/03/2020: Loratge que tots volem

L'oratge amb Jordi Pay - 12/03/2020. Hui encara far un dia d'estiu

L'ORATGE AMB JORDI PAY 16/03/2020: Gota freda dhivern

L'ORATGE AMB JORDI PAY 11/03/2020: Esperem que es mantinga la previsi de pluja

L'ORATGE AMB JORDI PAY 17/03/2020: Dia de pluges generals

L'ORATGE AMB JORDI PAY 13/03/2020: Oratge ms variable per no ploura de forma general fins dilluns


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.