L’acte de comiat a Camilo Sesto serà el dilluns 23 de setembre


  13-09-2019 | Alcoi   |  Visitas:542
Actualitat

Alcoi

La capella ardent s’instal•larà al saló de Plens municipal des de les 17 a les 20 hores per a què la ciutadania puga donar-li l’últim adéu a l’artista

Les cendres de l’artista internacional, Fill Predilecte i Medalla d’Or de la ciutat d’Alcoi, Camilo Sesto, estaran a la ciutat el dilluns 23 de setembre. L’acte organitzat per a què els alcoians i visitants que ho desitgen, li donen l’últim adéu a aquest fill d’Alcoi, serà al saló de plens de l’Ajuntament, durant 3 hores, des de les 17 a les 20 hores. Al mateix temps, ja es treballa per definir el lloc definitiu on descansarà l’artista en el cementeri municipal Sant Antoni Abad.

L’última voluntat d’aquesta figura universal de la música va ser tornar definitivament a la seua ciutat, Alcoi, el nom de la qual va portar arreu del món. Una estima que els propis alcoians i alcoianes li van voler compensar amb l’entrega de les màximes distincions institucionals en novembre de 2016 i la decisió que la principal artèria comercial de la ciutat, «l’Alameda» portarà el seu nom en 2018.
Des de l’Ajuntament es destaca, també, que després de les contínues mostres d’estima rebudes a la ciutat als últims dies, s’espera que el dia 23 arriben fins Alcoi gent de diferents països per mostrar els seus respectes a un artista que va traspassar fronteres físiques i temporals amb les seues cançons. Igualment, s’espera la presència de nombrosos mitjans de comunicació per a fer seguiment de l’últim adéu a Camilo Sesto.
Cal recordar també, que tal com va anunciar l’alcalde, Toni Francés, se segueix treballant amb les persones encarregades de gestionar el llegat de Camilo Sesto, per a la creació d’un espai en Alcoi on l’obra universal i els principals records del cantant, compositor i productor estiguen esposades al públic, convertint-se en part del ric patrimoni cultural de la ciutat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Alcoi

Alcoy despide a Camilo Sesto con todos los honores

Presentació de càrrecs dels Moros i Cristians y del Sant Jordiet 2020

"La Escalera" nos lleva a conocer a Alejandro Marín, atleta paralímpico e ingeniero

Informació Campeonat de Orientació

Coneixem l’opinió dels veïns i veïnes d’Alcoi sobre la trajectòria professional del cantant alcoià Camilo Sesto

Programa "Qué et contes?" con María Serra, escritora

Coneixem la festa al patró d´Alcoi Sant Maure organitzada per l´Associació de Sant Maure Màrtir

Augmenta el reciclatge en Alcoi

Partidos de la semana del Nou Bàsquet Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.