L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 25/07/17 "Calor intensa per a rematar la setmana"25-07-2017   |  Visitas:288

El vent de mestral, del nord-oest, està sent el protagonista de l’oratge de l’inici de setmana. Es deixa sentir sobretot al nord, on l’ambient ha quedat més fresc i més sec.

Anirà perdent força les pròximes hores, però al mateix temps que perda intensitat notarem com les temperarures van pujant, i podriem estar a les portes de la quarta ona de calor de l’estiu.

Hui no tindrem grans canvis. El mestral encara deixarà ratxes al nord pròximes o superiors als 40 quilòmetres per hora, mentre que al centre i al sud seran les brises dels sud-est el vent predominant. Les temperatures apenes patiran canvis.


Demà dimecres a primera hora encara es deixarà sentir el mestral (cerç) al nord on però a poc a poc també anirà encalmant. Les mínimes no patiran canvis substancials però les màximes ja notarem com pugen al centre i per l’interior.

Dijous la calor serà la principal protagonista de l’oratge a tota la Comunitat amb màximes que tornaran a aproximar-se o tocaran els 40 graus en punts de l’interior de València i d’Alacant. Altes temperatures que de no canviar les coses es mantindrien durant tot el cap de setmana.

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 25/07/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.
L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit 25/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18

Programa “Què et contes” con el actor, Salvador Puche


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en