L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 26/07/17 "Nova irrupció de calor"26-07-2017   |  Visitas:291

Esta vesprada notarem com pugen de nou les temperatures. Després d’uns dies on les temperatures han quedat més o menys en els valors que toca acabarem el mes de juliol amb dies de molta calor.

El mercuri dels termòmetres pujarà hui només un o dos graus però serà un avís del que ens espera demà. El mestral encara bufarà moderat a l’extrem nord de la Comunitat fins a mig matí o mig dia perdent força i quedant quasi encalmat a partir d’eixe moment.

Demà dijous serà un dia fort de calor, molt pesat. Al centre, a l’interior i en punts del litoral sud de València on el vent es deixarà sentir de llebeig (sud-oest) els termòmetres quedaran entre els 35 i els 40 graus. Sense arribar a valors tan alts també patirem molta calor a la resta.

Divendres, en bufar el vent de nou del sud-est, podrien baixar un poc les temperatures, o al menys no fer tanta calor, però la major humitat a l’ambient farà que la sensació de calor siga molt acusada.

Dissabte recuperarem els que hagen pogut baixar divendres les temperatures, i els últims dies del juliol i els primers d’agost seran ben calorosos.L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, MIG DIA, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.
L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, NIT, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18

Programa “Què et contes” con el actor, Salvador Puche


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en