L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 08/08/17 "Plourà molt?"



08-08-2017   |  Visitas:194

És la pregunta del milió que ens agradaria aclarir-vos però que té difícil resposta, perquè estem en ple mes d’agost i estadísticament no és gens fàcil que ploga molt, però els models donen pluges prou ‘aseades’ entre la vesprada de dimecres i la matinada de dijous.

Anem a poc a poc que sempre volem saber quant ha plogut quan encara tenim el cel ras i fa una calor que bada les predres.

De fet hui serà el dia clau per vore que dient les eixides dels models i la pluja que cal esperar, perquè hui encara serà un dia de molta calor, sobretot a la mitad sud de la Comunitat on el vent bufarà de ponent i llebeig, i no serà fins entrada la vesprada o a poqueta nit quan canvie la direcció del vent, entren els núvols i comencen a baixar les temperatures.




Pense que les primeres precipitacions començaran a registrar-se cap a mig matí o migdia a les comarques centrals de la Comunitat. Tinc dubtes del que puga fer al nord i al sud. Al nord bufarà de mestral i és un factor que no afavorix massa les pluges, i al sud de gregal, i allà la barrera orogràfica de les Bètiques impedix moltes voltes que puga ploure o al menys que ho faça amb ganes.

La mar anirà alterant-se de forma progressiva conforme es reforce el vent i les temperatures patiran una notable baixada.


La probabilitat de pluges no durarà massa temps perquè dijous els núvols escamparan de bon de matí de nord a sud i com a molt podem esperar algun ruixat al sud de València i al nord d’Alacant fins a migdia o primera hora de la vesprada.



Divendres encara bufarà el llevant moderat al sud acumulant núvols baixos a les poblacions més costaneres, però difícilment ploura.

Dissabte també tindrem núvols al litoral a primera hora però tot indica que acabarà imposant-se el sol i que les temperatures continuaran l’ascens iniciat divendres.






L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 08/08/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.








L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana del dia 08/08/17, NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.



Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “Què et contes” con la musicóloga Ruth Dura

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 29/06/18

Programa “Què et contes” con Silvia Tortosa, Profesora de Baile Africano.

Programa "Actitudes Positivas" con David Pla y Begoña Julia sobre TEDX (02/07/18)

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 05/07/18: No refrescarà ni a tirs

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 03/07/18: Calor contundent

Programa “Què et contes” con el Poeta Fernando Sánchez

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 02/07/18: Oratge tan avorrit com el joc d’Espanya

Programa La Jugada del día 10 de julio de 2018


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en