L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana del día 04/09/17. "Oratge de tardor"04-09-2017   |  Visitas:177

Contrastos entre el nord i el sud, entre el matí i la vesprada, entre un dia i un altre…Així serà l’oratge que tindrem els pròxims dies, les pròximes hores. Unes condicions meteorològiques que ens mantindran distrets durant bona part de la setmana.

Hui, les temperatures es mantindran tan altes com les d’ahir o pujaran lleugerament, i encara que el dia començarà assolellat allà cap a migdia assistirem al creixement de núvols d’evolució al nord que de vesprada es faran més generals i podran afectar tant l’interor com punts del litoral i prelitoral d’Alacant.


Demà dimarts tornarem a tindre un dia marcat per l’estabilitat, el sol i la calor perquè les mínimes no patiran grans canvis però les màximes pujaran superant els 30 graus a bona part de les comarques centrals i en punts de l’interior de València i d’Alacant.Dimecres i dijous els mapes marquen tronades vespertines al nord, i sol al centre i al sud, i a partir de mitjan setmana haurem d’estar atents al que diguen els mapes perquè divendres, a dia de hui, donen pluges més generals.L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 04/09/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18

Programa “Què et contes” con el actor, Salvador Puche


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en