L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/01/2018: Els Reis hauran d’abrigar-se06-01-2018   |  Visitas:102


Si algú els ha dit que ací estem en primavera en ple hivern… el fred els agafarà per sorpresa i se’n aniran amb un bon refredat perquè l’arribada del mags d’orient coincidirà amb l’arribda del fred que dissabte deixarà les temperatures diürnes fins a 10 graus més baixes que les d’estos dies.

Hui encara tindrem sol i temperatures primaverals. Pot ser a mitja vesprada notarem com augmenta la nuvolositat i fins i tot durant la matinada puga arribar a caure alguna gota per l’interior, però a lhora de les cabalgades els Reis d’Orient pense que no haura de tirar mà dels paraigües.


Perquè pluja en portaran poca. Demà dissabte començarem el dia amb el cel prou o molt ennuvolat i amb ruixats que avançaran des de l’interior cap a la costa. En punts de l’interior encara podrà caure algun ruixat de més entitat però a la franja costanera només esperem quatre gotes. A partir de migdia el ponent es reforçarà a la mitad sud de la Comunitat on ràpidament escamparan els núvols quedant les precipitacions restringuides al nord, on la cota de neu baixarà fins al 800-900 metres. Per la nit el mestral farà córrer els núvols cap a l’est i només podria caure alguna volveta de neu al nord i a l’interior de Castelló.Diumenge encara farà més fred i fins i tot podria registrar-se algun ruixat al nord però seran pluges inareciables que no faran córrer l’aigua pels carrer.Dilluns encara começarem la setmana amb bona cosa de fred però amb pocs núvols al cel. Dimarts en bufar de nou el ponent començaran a recuperar-se les temperatures.

Passeu molt bon dia…i que vinguen carregats!!


L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/01/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/01/2018 Nit from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en