L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 09/01/2018: Ponents sine die09-01-2018   |  Visitas:85Ja no sabem com explicar-vos la situació meteorològica donada la succesicó repetitiva de situacions de ponent i hem hagut de recórrer a esta locució del llatí que ho retrata perfectament: sine die.

Hui pujaran lleugerament les temperatures en bufar el vent de ponent (ahir va predominar el mestral), i els núvols seran més abundants i compactes al final de la jornada. No descarte que durant la matinada puga caure alguna gota per l’interior.Demà dimecres començarem el dia ab el cel més ennuvolat a la mitad sud de la Comunitat on fins a migdia podran registrar-se ruixats dèbils. Les temperatures mínimes quedaran més altes i les màximes no patiran grans canvis.A partir de dijous sembla que bufarà un dia mestral i l’altre ponent. El dia que bufe del nord-oest baixaran les temperatures i el que ho faça de ponent quedaran un poc més altes. De pluja poca en podem esperar. Tan sols algun ruixat dissabte.Passeu molt bon dia!!!


L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 09/01/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, NIT 09/01/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en