La Universitat d'Alacant obri termini per a inscripció en les proves d'accés per a majors de 25, 40 i 45 anys06-02-2018

Alacant. 5 de febrer de 2018
La Universitat d’Alacant ha obert, des d’avui dia 5 de febrer i fins al 16 del mateix mes, el termini per a la inscripció en les Proves d’Accés a la Universitat per a persones de més de 25, 40 i 45 anys. El dia 13 de març, i a través de la web, es publicarà el llistat d’admesos.
L’objectiu de les proves és valorar, amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat per a seguir amb èxit els ensenyaments universitaris de grau. Per a tots els casos, l’estructura de les proves constarà de dues fases: una fase general, i una altra específica. En la fase general, es tindrà com a objectiu apreciar la maduresa i la idoneïtat dels candidats per a seguir amb èxit estudis universitaris, com també la capacitat de raonament i d’expressió escrita, i versarà sobre quatre matèries comunes. La fase específica té per finalitat valorar les habilitats, les capacitats i les aptituds dels candidats per a cursar amb èxit els diferents ensenyaments universitaris vinculats a cadascuna de les branques de coneixement al voltant de les quals s’organitzen els títols universitaris oficials de grau, i tractarà sobre dues matèries relacionades amb els estudis que l’alumne pretenga cursar.
Per a tots els casos, majors de 25, 40 i 45 anys, els resultats estaran el pròxim 22 de maig de 2018.
La reserva de places de la Universitat per a aquests col·lectius és del tres per cent, per a majors de 25 anys, i de l’u per cent, per a majors de 40 i de 45 anys.
Per a preparar l’alumnat de cara a aquestes proves, la UA, a través del Secretariat d’Accés i Orientació Universitària, dependent del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació, fa tots els anys el Seminari d’Orientació per a la preparació de les proves de majors de 25 i 45 anys a la Universitat d’Alacant. L’objectiu d’aquest és establir unes pautes de treball que orienten l’alumnat en la preparació de les assignatures comunes i específiques que componen les proves a través de sis sessions presencials de cadascuna de les assignatures amb un total de nou hores per cada matèria, del suport del material didàctic escrit i de la informació renovada i d’última hora que facilita l’accés a l’UACloud de la UA.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante y Hawkers sellan un acuerdo de colaboración

César Bona participa en las VII Jornadas de Sociología de la Educación de la Universidad de Alicante

Nace la Cátedra Germán Bernácer con la vocación de contribuir al desarrollo económico y social del territorio

El rector de la UA y el obispo de Orihuela-Alicante apuestan por una "cultura creciente de encuentros"

La Universidad de Alicante estrena Aula Universitaria en Castalla

La Universitat d'Alacant lliura la recaptació del concert solidari de l'OFUA a Proyecto Hombre

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

La Universitat d'Alacant planteja un canvi en la metodologia docent basat en la robòtica educativa

La persona i el maltractament animal protagonitzen la divuitena edició de la Mostra d'Humor Social de la UA


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en