S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS23-02-2018   |  Visitas:174

’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat les obres per millorar el Parc Pintor Gisbert, conegut com «El Parterre» a ACA Asfaltos y Construcciones Aitana per un import de 53.856,71 euros, iva inclòs. A més, està previst dur endavant actuacions en diferents parcs i jardins de la ciutat pròximament com són el parc de Batoi, Cervantes o el riu Riquer, entre d’altres.
Aquest parc tenia un problema quan plovia ja que a l’arena ‘albero’ que estava a les zones per a vianants es feia fang i es produïen tolls. La sorra serà renovada, i rebrà un tractament de fixació que evitara danys en cas de pluja. Les obres començaran el dimecres 28.
A més, es farà un canvi que reduirà de forma considerable el consum hídric i facilitarà el manteniment del parc, ja que les actuals prades de gespa natural passaran a ser de gespa artificial.
«Aquest parc es una zona emblemàtica de la nostra ciutat. L’any passat vam recuperar la font i ara portarem endavant una sèrie de millores importants. Millores que també hi ha previstes a altres parcs i jardins, on adequarem zones de jocs infantils, prades i arbrats segons les indicacions dels tècnics municipals que anirem aprovant i desenvolupant de manera esglaonada», ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en