PREVISIÓ ACTES DIA 22: L´acte de l´Entrada queda ajornat per al dimecres 24 a les 19.30 h


  22-04-2019 | Banyeres   |  Visitas:428
Festes : Moros i Cristians

Banyeres

PREVISIÓ ACTES DIA 22
Després de l’acte del trasllat, reunides persones representants de la Comissió de Festes, Confraria de Sant Jordi, Presidències de les Filaes i les Capitanies, s’informa:

DILLUNS 22 D’ABRIL
Ofrena de flors:
En el cas de pluja, la Junta de la Confraria de Sant Jordi estarà a l’església perquè tota aquella persona que ho desitge puga dipositar el seu ram de flors de 10.30 a 12.00 h, acudint directament al temple.

L’Àngelus:
El res de l’Àngelus es farà dins del temple parroquial.

Concurs de bandes de música:
Finalment el concurs no es podrà realitzar a l’església, per causes alienes a l’organització i a la població de Banyeres de Mariola. Cap de les altres opcions buscades donava capacitat suficient per a l’organització de l’acte amb les garanties musicals i dignitat que requereix el Concurs d’Interpretació Godofredo Garrigues.

Entrada:
Vistes les previsions de pluja, l’acte de l’entrada queda ajornat per al dimecres 24 a les 19.30 h aproximadament. Les diferents filaes que desitgen participar ho faran en piquet. Les Capitanies de Maseros i Marrocs podran anar acompanyades dels seus seguicis.
Els actes del dia 24 es detallaran en pròxims comunicats (Ambaixades humorístiques).

Retreta:
Les previsions indiquen una milloria per a la mitjanit. Per tant, si és així i no plou, mitjançant les Presidències i membres de la Comissió de festes es detallarà a les filaes l’horari definitiu.

Des de l’Ajuntament agraïm als membres de la Comissió de Festes, a l’Alcalde de Festes, la Confraria de Sant Jordi, Presidències de les Filaes i Capitanies de Maseros i Marrocs l’esforç, la dedicació i interés per trobar la solució més consensuada.
Al mateix temps, davant la situació meteorològica que estem vivint, demanem al món de la festa i al veïnat en general MOLTA COMPRENSIÓ.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Banyeres

Entrevista a la Comissió de Festes de la Malena

Parlem amb l´Agrupació Musical "La Nova"

Una Nit a l'Òpera

Parlem amb l'Alcalde i amb la Reigdora de Festes de Banyeres de Mariola sobre les festes de la Malena

Concert estiu "Hispania" de l ´Agrupació Musical La Nova

Un paseig amb l'alcalde de Banyeres de Mariola, Josep Sempere i Castelló

XXXV Festival de Bandes de la Malena

Parlem amb la Societat Musical de Banyeres de Mariola

Sopar a la Fresca, Fira tradicional i mercat medieval de Santa Maria Magdalena; i Concert de música tradicional de la colla de dolçaines i tabals El Braçal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.