Una apassionada per la innovació i la creativitat, així és l'estudiant de Magisteri que representarà la UA en l'Imagine Silicon Valley 2019


  01-07-2019 | UA   |  Visitas:73
Actualitat

UA


La proposta de Sandra García ha sigut la seleccionada per la Fundació Banc de Sabadell per a participar en el programa d’innovació disruptiva en què desenvoluparan projectes durant una estada de tres setmanes a San Francisco aquest mes de juliolAlacant. Dilluns, 1 de juliol de 2019

Sandra García Sánchez és estudiant de Magisteri Infantil i des d’ara també una dreamer de la Universitat d’Alacant gràcies la beca de la Fundació del Banc de Sabadell que l’ha seleccionada per a participar en l’Imagine Silicon Valley 2019.

L’alumna de la Facultat d’Educació de la UA viatjarà el pròxim 7 de juliol a Los Angeles per a participar en la nova edició de l’Imagine Silicon Valley, un programa que es desenvolupa als Estats Units i en què dotze joves formaran equips multidisciplinaris en els quals treballaran, compartiran i desenvoluparan idees per a crear solucions a quatre reptes plantejats per Audi, Otsuka, Catalunya Emprèn i la Fundació Banc Sabadell.

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut la representant de la institució alacantina en la nova edició d’aquesta iniciativa que ha qualificat com «un projecte excel·lent de la Fundació del Banc de Sabadell amb què la UA es troba absolutament identificada».

Palomar ha destacat que «participar en una empresa d’aquestes característiques amplia horitzons i canvia la perspectiva de com es percep el món i ha animat la dreamer de la UA a aprofitar al màxim aquesta oportunitat».

Per la seua banda, Sandra García ha assegurat que «és un orgull representar la Universitat d’Alacant a l’Imagine Silicon Valley gràcies a la beca de la Fundació Banc de Sabadell» i ha explicat que «d’ençà que conec la notícia em sent pletòrica i emocionada de poder formar part d’aquest projecte», del qual ha dit que «espere aprendre molt. De moment, només l’exercici d’haver d’explicar qui eres en un vídeo de 59 segons, ja ha sigut una gran lliçó per a mi».

Sandra es descriu com «una apassionada per la innovació i la importància d’emprar la llengua anglesa com a idioma vehicular a classe», ha estudiat i viscut a Califòrnia i assegura que està convençuda de la «teoria de les intel·ligències múltiples, la creativitat i la importància d’aprendre idiomes en la infantesa». Afirma que « cal que ens plantegem els propòsits del sistema educatiu per a aconseguir desenvolupar una cultura de growth mindset, superar la por al fracàs i potenciar el talent de cada estudiant.

La nova dreamer de la UA té previst continuar els estudis amb un màster en espanyol i anglès com a segones llengües per a obrir-se camí en la investigació i poder dur a terme la tesi doctoral en el futur.

A la recepció de la dreamer de la UA també han participat la vicerectora de Planificació Econòmica, Mònica Martí i Yolanda Mayordomo, delegada de Comunicació i Relacions Institucionals del Banc de Sabadell.

Sandra i la resta de participants formaran grups de tres persones per a fer front al repte que els assignen. Per a fer-ho, al llarg de les tres setmanes en què romandran al país americà, s’inspiraran visitant empreses com Twitter, Facebook, Airbnb i aprendran de la mà de diferents experts de Google, Stanford o HP, entre d’altres institucions.

Durant l’estada a San Francisco, els participants a l’Imagine Silicon Valley 2019 tindran l’oportunitat de participar en activitats i visitar espais tan icònics com poden ser el Gran Canyó del Colorado, el NASA Centre o el HP Garage entre altres.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Exposición 'Alicante y su tren' en el MUA

Les Aules de Teatre i Dansa de la UA porten les seues estrenes anuals al Teatre Arniches

Un sistema d'intel·ligència artificial guiarà als alumnes en el procés de matriculació en la Universitat d'Alacant

La UA i el Museu Comercial d'Alacant exposen "Quaranta visions i versions d'Alacant i província"

Els premis extraordinaris "Capitania General de València" reconeixen els millors expedients acadèmics de tres alumnes de la Universitat d'Alacant

Francisco Poveda presenta el seu llibre 'Un atractivo refugio' en la Seu Ciutat d'Alacant

Una apassionada per la innovació i la creativitat, així és l'estudiant de Magisteri que representarà la UA en l'Imagine Silicon Valley 2019

Resultats globals per centres i per universitat UA: Estadístiques PAU Juny de 2019

Los Cursos de Verano Rafael Altamira de la UA imparten 15 propuestas la próxima semana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.