(COMPROMÍS). La Diputació d'Alacant compleix 13 mesos sense tramitar les ajudes promeses de la DANA


  13-10-2020 | Alacant   |  Visitas:91
Política

Alacant

Compromís li recorda al president Carlos Mazón que no pot anar donant lliçons de gestió mentre la institució provincial encara ni ha pagat en 2020 l'ajuda al xicotet comerç dels pobles ni garanteix la liquiditat dels mateixos per a fer front a la Covid-19.


Compromís ha recordat aquest dilluns que han passat ja 13 mesos des que el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, prometera ajudes als pobles que van patir els danys de les inundacions ocasionats per la DANA (depressió atmosfèrica de nivells alts) i la institució todavía no ha pagat ni un sol euro del promès.

Aquesta situació, destaquen des de la coalició valencianista, contrasta amb les ajudes ja pagades pel govern autonòmic i la campanya de màrqueting que Mazón ha orquestrat per a la seua pròpia promoció entorn de la catàstrofe patida.

El portaveu valencianista en la institució, Gerard Fullana, ha assenyalat que “l'obsessió per projectar més imatge que fets no oculta una gestió caòtica de la Diputació. A la falta de les tantes vegades anunciades ajudes contra la DANA, hem de sumar la no participació en el Fons de Cooperació de la Generalitat o el caos generat recentment entorn de les ajudes al xicotet comerç per a fer front a la Covid-19”.

En aquest sentit, Fullana ha explicat que fins i tot la concessió de les ajudes al comerç està resultant caòtica. Van ser anunciades a l'abril i aprovades el 5 de maig, però l'equip de govern va canviar a l'agost les normes de concessió i en l'actualitat no estan arribant al xicotet comerç ni servint com a alleujament econòmic després dels tancaments viscuts per la pandèmia. Quan, al Fons de Cooperació, el valencianista ha assenyalat que ni tan sols s'ha aprovat un euro, la qual cosa converteix a la institució alacantina en la qual menys ajudes a concedit en momentos d'emergència com els viscuts en l'últim any.

*COMPROMÍS* (13/10/2020)

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alacant

Las asociaciones del sector turístico valoran la efectividad del plan reACTIVA ALICANTE dotado con 420.000 euros en subvencione

El Ayuntamiento amplía los espacios de aparcamiento y mejora la señalización en el área industrial de Las Atalayas

El Ayuntamiento suspende la Cabalgata de Reyes y la fiesta de Fin de Año

El alcalde entrega el premio a la ONCE en la gala del Consejo Social de la UA

Alicante celebra su primer congreso tras declararse la pandemia

El Ayuntamiento acomete la reparación de aceras, bordillos y baldosas con un plan integral para arreglar y poner a punto el mantenimiento de las calles en Alicante

Cerca de 27.000 personas opositan a una de las 2.154 plazas ofertadas por la Guardia Civil

El Ayuntamiento ilumina con los colores de la bandera de España el Castillo de Santa Bárbara en Alicante

Desmanteladas tres fábricas ilegales de tabaco con capacidad para producir más de 18.000 cigarrillos por minuto


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.