La Càtedra Antoni Miró de la UA i la Fundació Banc Sabadell convoquen vuit beques d'investigació i producció d'exposicions d'Art Contemporani11-07-2018

Alacant. Dimecres, 11 de juliol de 2018

La Universitat d’Alacant a través de la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la UA, en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell, convoca 8 beques per a la investigació i la producció d’exposicions al voltant de l’art contemporani. Tres beques destinades a la producció d’exposicions, tres més per a investigació de teoria, crítica o història de l’art contemporani i altres dos per a investigació sobre diverses activitats dutes a terme per Antoni Miró.

La convocatòria pública oficial està destinada, fonamentalment, a joves creadors, investigadors, estudiants i a la societat en general, amb la finalitat de fomentar la creació artística, promoure la investigació, millorar la formació i augmentar la projecció de joves artistes. Les persones interessades podran presentar les sol·licituds en el correu electrònic s.promocio@ua.es indicant les dades personals (nom, cognoms, adreça postal, adreça electrònica i telèfon), el currículum del concursant o de cadascun dels membres del grup concursant, juntament amb la proposta de projecte, abans del 7 de setembre.

La Càtedra es va crear l’any 2015 amb l’objectiu de promoure, contribuir al coneixement i a la difusió de l’Art Contemporani, especialment valencià, gràcies a la col·laboració entre la Universitat d’Alacant, Antoni Miró, l’Ajuntament d’Otos i l’Ajuntament d’Alcoi. La Càtedra va nàixer amb la voluntat de ser un nucli de reflexió, debat, recerca i divulgació en el camp de l’Art Plàstic Contemporani, i també de les relacions d’aquest amb el pensament i amb la resta de manifestacions artístiques: literatura, música, o el cinema, entre d’altres.

La Fundació Banc Sabadell es va constituir com a fundació privada l’any 1994 amb la intenció d’estimular l’excel·lència i promoure el coneixement de la cultura. Té com a objectiu promoure activitats de divulgació, formació i investigació en els àmbits educatiu, científic i cultural, i també fomentar el talent jove i donar-hi suport.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alacant

La Guardia Civil detiene en Albatera a un peligroso delincuente con dos armas cortas preparadas para disparar en el momento de su detención

Carlos Marco, ex componente de Auryn, presenta su libro "Qué hacer cuando. Manual para afrontar los cambios de jóvenes y no tan jóvenes"

Programa "Cerca de ti" con la Asocaición de Parkinson de Alicante

La Guardia Civil y la Agencia Tributaira incautan en el Puerto de Alicante objetos falsificados por valor de más de 13 millones de euros

La hoguera Séneca-Autobusos consigue el primer premio de categoría especial

Nueva Asociación Alicantina Nacional / Biblioteca Humana

Los próximos días 20, 21 y 22 de junio, Carl ZEISS Vision España está llevando a cabo una acción de concienciación sobre salud visual.

Las Hogueras celebran en Alicante la primera sesión de la Ofrenda de Flores más antigua de España

Ofrenda de Flores moradas en homenaje a todas las mujeres


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en