La Universitat d’Alacant i la UNDEF continuaran la col·laboració l’any 201810-01-2018   |  Visitas:86

Alacant. Dimecres, 10 de gener de 2018
El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí la presidenta de la UNDEF, Pepa Prats per a tractar la continuïtat del conveni marc de col·laboració que hi ha entre les dues entitats. Durant la reunió, que ha tingut lloc en el despatx rectoral, Prats ha fet lliurament de les actes de l’últim congrés dedicat a les festes de Moros i Cristians que va tenir lloc a la UA l’any 2016, dos toms en què es recull el contingut de totes les sessions.

En aquesta reunió, han estat presents també la subsecretària general, María Dolores Lozano i el catedràtic de la UA, Gabino Ponce, qui actualment és assessor cultural de l’Associació en la qual ha ocupat diversos llocs de responsabilitat, que ha explicat que una de les primeres accions conjuntes serà la celebració a Elda d’un congrés dedicat a la mitologia de la soldadesca en les festes de Moros i Cristians, que es farà a la primavera. Ponce ha informat de l’auge de les investigacions acadèmiques al voltant de les festes ja que, en l’actualitat, es troba dirigint dues tesis sobre les diferents repercussions sociològiques i antropològiques i altres dues específiques sobre les manifestacions musicals a la Comunitat Valenciana, totes aquestes de doctorands de la Universitat d’Alacant.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alacant

Presentación de los Bocetos 2018 de la Foguera Diputació-Renfe

Más de 5.000 fogueres y barraquers participan un año más en el multitudinario desfile del ninot

Gran éxito del Desfile Folclórico internacional

La hoguera Séneca-Autobusos consigue el primer premio de categoría especial

Los próximos días 20, 21 y 22 de junio, Carl ZEISS Vision España está llevando a cabo una acción de concienciación sobre salud visual.

Una Plantà con sabor Estrella Michelin y un concierto de Arkano para reconocer a la comisión ganadora del ‘Premi Amstel Unes Fogueres de Categoria’

El Ayuntamiento de Alicante aprueba inversiones sostenibles por más de un millón de euros

El alcalde de Alicante asiste a la celebración del Corpus Christi en la Concatedral de San Nicolás

EXPOSICIÓN DEL NINOT 2018: Hasta el 7 de junio en la Sala de Exposiciones de La Lonja


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en