10 excursions voltant d'Alcoi05-02-2018   |  Visitas:110

Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa a l'ajuntament, us adjuntem un breu text resumint la informació, tot i que al vídeo teniu la roda de premsa íntegra perquè pugueu redactar la notícia:


Per sisé any tindran lloc les '10 excursions voltant d'Alcoi', amb les quals donar a conéixer el patrimoni històric i arqueològic de la ciutat. Les 10 rutes s’han organitzat per a l'últim diumenge de cada mes entre febrer i novembre, i estan organitzades a tres bandes entre el CAEHA, el Museu Arqueològic Municipal i l'Ajuntament d'Alcoi.

El president del CAEHA, Pedro Juan Parra, destaca en roda de premsa que entre les novetats per a aquest any es troba la ruta "Escenaris de la crònica negra d'Alcoi (1900-1936)", i una xerrada sobre botànica funerària en l’excursió del cementeri municipal d’Alcoi.

D’altra banda, el director del Museu Arqueològic, Josep Maria Segura, recorda que totes les rutes són completament gratuïtes i que únicament cal inscripció prèvia per a la visita teatralitzada del poblat ibèric del Puig, ja que s’ha de reservar un autocar. En aquest cas s’ha de trucar al telèfon del museu: 96 553 71 44.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, anticipa un major nombre d’edicions d’aquestes excursions d’acord a la «bona acollida que han tingut altres anys». També recorda la primera de les rutes que tindrà lloc, el pròxim 25 de febrer, amb la visita al jaciment medieval del Castellar.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en