11 Comunitats de veïns gaudiran de les primeres ajudes del pla arru01-03-2018   |  Visitas:145

LA CONCESSIÓ, XIFRADA EN 262.283 €, S’HA APROVAT EN JUNTA DE GOVERN
Demà s’aprovarà en junta de govern la concessió d’un total de 262.283,79 € a les primeres 11 comunitats de veïns de la ciutat que ja disposen de qualificació definitiva dins del Pla de Regeneració Urbana (ARRU). De fet, Alcoi és una de les primeres ciutats de la Comunitat Valenciana en concedir aquestes ajudes, tal com ha confirmat el regidor de Territori i Ciutat Intel•ligent, Manolo Gomicia. S’espera que l’ajut arribe en les pròximes setmanes a d’altres sis comunitats que ja han presentat la documentació requerida i soles estan a l’espera de qualificació definitiva.
Les 52 comunitats de veïns adherides al pla es troben repartides entre els barris del Centre, Santa Rosa i l’Eixample. A data d’1 de febrer, el 64% d’aquestes comunitats han vist finalitzades les seues obres; al 26% les obres es troben en execució; i al 10% restant encara no s’han iniciat. No obstant això, segons les previsions del departament d’urbanisme, el percentatge d’obres finalitzades podria ascendir al 78% a finals del pròxim mes, amb 39 comunitats reformades.
La subvenció d’aquest pla contempla fons de caràcter estatal, autonòmic i local, i és el primer d’aquest tipus en sufragar el 55% de les millores als elements comuns d’una comunitat de veïns. Açò contempla obres de recuperació als elements estructurals de l’edifici, accessibilitat, adequació dels elements comuns i habitabilitat dels habitatges.
Recordem que els propietaris poden presentar tota la documentació requerida fins a l’1 de maig, termini que es va ampliar mesos enrere per tal de facilitar l’adhesió al pla.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en