12 Noves sancions per incompliment de les ordenances d'higiene ubana i tinença d'animals06-02-2018   |  Visitas:89

DUES PERSONES HAN ESTAT SANCIONADES PER PIXAR AL CARRER I LES ALTRES 10 PER TEMES RELACIONATS AMB LA TINENÇA D’ANIMALS
En la Junta de Govern celebrada el passat divendres es van resoldre 8 expedients amb 12 sancions per incomplir l'ordenança d'higiene urbana o la de Tinença d'Animals en l'entorn urbà. Del total de 12 sancions, 3 van ser lleus, 5 greus i 4 molt greus. El nombre de sancions és superior al d'expedients perquè en alguns expedients s'han comés més d'una infracció.
Pel que fa a l'ordenança d'higiene Urbana, s'ha resolt l'expedient amb el resultat de sanció per a 2 persones que han incomplit el seu apartat 12.6. que indica que «Es prohibeix escopir i fer aigües majors o menors en les vies i espais públics i privats que no estiguen habilitats per a tal fi».
També s'ha sancionat a una persona per dur un gos solt per la via pública, en aquesta ocasió per un parc de la ciutat. Com el gos no era potencialment perillós, l'incompliment es considera lleu, tal com indica l'ordenança.
Respecte a les sancions greus han estat per ometre la inscripció al registre d'animals potencialment perillosos, no identificar els animals segons la normativa vigent, és a dir, amb el corresponent xip, i negar-se a seguir els requeriments de les autoritats competents. Les altres sancions greus han sigut per estar amb un gos potencialment perillós en un lloc públic sense morrió o amb el gos solt.
Les sancions molt greus han estat en quatre casos per tindre gossos potencialment perillosos sense llicència (algun d'aquest cas se li suma sancions greus). D’altra banda, cal destacar també que la Junta de Govern va concedir 6 noves llicències per a tindre gossos potencialment perillosos.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en