2000 personas participen en el Nadal Esportiu


  05-01-2019 | Alcoi   |  Visitas:70
Actualitat


L’AJUNTAMENT HA ORGANITZAT EL NADAL ESPORTIU EN EL CEM EDUARDO LATORRE A MÉS HI HA HAGUT MOLTES ACTIVITATS ORGANITZADES PER DIFERENTS ENTITATS AMB EL CENTRE D’ESPORTS
Un total de 2.000 persones han fet esport aquest Nadal en les diferents activitats: Nadal Esportiu, Sant Silvestre, Torneig d’Hivern de Bàsquet, Torneig de Seleccions de futbol sala, Memorial Lionel Grau, Campus David Porras, Torneig Solidari d’Urban Padsport, 3x3 de minibàsquet i un entrenament amb Néstor Abad.

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat el Nadal Esportiu amb activitats de multiesport que com és habitual tenen lloc en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, s’han dut endavant en dos torns un els dies 27 i 28 de desembre i l'altre 2 i 3. Hi ha hagut activitats com jocs d'aigua, unihoquei, pàdel, bàdminton, activitats gimnàstiques i ritmes. Han participat un total de 220 infants nascuts entre 2006 i 2012 ambdós inclosos.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que «els inscrits han conegut diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l'esport». L'objectiu de l'activitat també és «donar continuïtat també a les instal•lacions al Nadal, per a augmentar la possibilitat d'inscriure's, hem desdoblat les activitats, així han participat el doble de xiquets i xiquetes».

A més d'aquestes activitats, s’han dut endavant més esdeveniments esportius, cal destacar el record de participació en la Sant Silvestre Alcoiana amb més de 800 participants entre infants i adults.

Hi ha hagut altres campionats on el centre d’Esports ha estat coorganitzador com el que ha fet Unión Alcoyana - Serelles CFS «II Torneo de Selecciones de futbol sala de Navidad» que es va dur endavant el 27 de desembre i va tindre 150 participants en categories benjamí, aleví, cadet i juvenil.

Pel que fa al bàsquet, el Nou Bàsquet Alcoi va organitzar el IX Torneig d’Hivern, amb un total de 170 esportistes. Van competir 6 equips cadets masculins, 3 cadets femenins, 3 infantils masculins i 3 infantils femenins. L’esdeveniment va comptar amb equips de les províncies de Múrcia, València i Alacant, a més dels propis del Nou Bàsquet i es va dur endavant durant tot el dia 28 de desembre.

El Nou Bàsquet Alcoi també va dur endavant el torneig 3x3 de Minibàsquet amb 90 participants que van gaudir d’aquest esport durant el matí del 3 de gener. Han participat xiquets i xiquetes prebenjamins, benjamins i alevins.

El futbol ha tingut dos esdeveniments, el campus David Porras de futbol 8 on han participat 250 futbolistes prebenjamins, benjamins i alevins, els dies 27 i 28 de desembre, ha estat a benefici de Solc. El III Memorial Lionel Grau, ha comptat amb 220 futbolistes de categories cadet i infantil, tant de l’Alcoyano com dels 8 equips conveniats amb aquesta entitat.

Un altre esdeveniment ha estat el campionat solidari de pàdel a benefici de Solc, organitzat per Urban Padesport amb 120 participants.

Finalment cal ressaltar l’entrenament que va dur endavant, Néstor Abad, millor esportista alcoià de l’any, campió d’Espanya i participant en els Jocs Olímpics, que va fer una master class amb 30 gimnastes dels dos clubs de gimnàstica artística d’Alcoi.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

14 ballets han desfilat pels carrers al Carnestoltes d´Alcoi

La Diputació d´Alacant produeix el Documental "Alcoi, Moros i Cristians: L´Origen"

Alcoi és la segona destinació preferida en Europa dins de la xarxa FP i per davant de capitals com Roma, Berín , Munic o Madrid

Alcoi participa en YoMo: The Youth Mobile Festival

La Mancomunitat dóna veu a les dones del món rural per a celebrar el 8 de març

L'Agrupació Musical "L'orquesteta" organitzava un assaig de filà solidari per a recaptar diners per a la substitució del mobiliari del menjador dels malats del Sanatori Fontilles

Alcoi ha posat en marxa un sistema intel·ligent i pioner al nostre país per a reduir el consum en l'enllumenat

IX Campionat d´Espanya, grupos júnior i Quartets, i l´IV Trofeu ciutat d´Alcoi, Grups xicotets i grans

Espectacles de cloenda de la Mostra de Teatre Escolar


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.