7 funcionaris prenen possessió del seu càrrec


  05-02-2019 | Alcoi   |  Visitas:160
Actualitat

Alcoi

Un total de 7 funcionaris han pres possessió del seu càrrec aquest matí, jurant o prometent segons el cas complir fidelment les obligacions del càrrec, amb lleialtat al Rei, i guardar i fer guardar la Constitució, com a norma fonamental de l'Estat.
Dels 7, 5 són administratius dels quals 3 han accedit per oposició lliure i 2 per promoció interna, a més hi ha 1 ajudat de museu i un encarregat responsable de Medi Ambient, també per promoció interna.
L'ajuntament ha fet aquestes contractacions seguint la taxa de reposició que marca el Govern Central, recordem que en l'actualitat estan en marxa diversos procediments d'oposició: 8 places d'agent de Policia Local; 6 per oposició lliure i 2 del torn de mobilitat, 2 places d'oficial de Policia Local per concurs-oposició de promoció interna, 5 places per concurs-oposició de promoció interna d'auxiliar de biblioteca arxiu, 1 plaça, per concurs-oposició de promoció interna de tècnic informàtic i 1 plaça per promoció interna d’educador infantil.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Nou taller d’Autodefensa Personal Femenina en l’Eduardo Latorre

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi

Alcoi rep més de 25.000 euros per a les seues biblioteques

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.