Acaben les obres de millora del clavegueram dels Clots


  13-03-2019 | Alcoi   |  Visitas:84
Actualitat

Alcoi


La segona fase que s’executarà en 2019 compta amb una partida de 300.000 euros i afectarà tres carrers més

Les obres per la renovació del clavegueram del barri dels Clots en una primera fase, adjudicades per 149.719,99 euros, iva inclòs, a l’empresa Sigma Infraestructuras SL ja han acabat. Cal recordar que la seua execució es va retardar, d’acord amb l’associació de veïns, per començar una vegada finalitzades les festes del barri. A més de renovar tota la instal·lació de clavegueram i de realitzar una canalització de PVC també s’ha actuat a les voreres dels carrers afectats, millorant l’accessibilitat per als veïns del barri. Les obres han millorat tant el carrer Llibertat com els Clots. Per al 2019, hi ha prevista una segona fase que servirà per a ampliar aquestes obres a tres carrers més amb una partida de 300.000 euros.

El clavegueram del barri Els Clots era probablement una de les xarxes més antigues d’Alcoi on mai s’havia actuat. En les obres d’aquesta primera fase ja finalitzades, s’han millorat els carrers Llibertat i els Clots on s’ha executat una canalització de PVC per a recollir les escomeses que aniran als sis pous del carrer Llibertat i els cinc del carrer Els Clots. L’anterior clavegueram de la xarxa d'aigua potable tenia problemes de fuites i accidents i era de fibrociment. Amb aquesta actuació es renovarà tota la instal·lació amb un anell de canonada de polietilè i escomeses als habitatges.

Jordi Martínez, regidor d'Obres, destaca que «seguim actuant per millorar tots els barris de la ciutat i els resultats cada vegada són més visibles. La xarxa de clavegueram presenta alguns problemes, sobretot, en aquelles parts de la ciutat més antigues com és el barri dels Clots pel que érem conscients que calia actuar sense demora. Es tractava d’una de les principals demandes dels veïns i la seua realització millorarà la vida de la gent que viu a aquest barri alcoià».

La segona part millorarà la resta de carrers: Pare Vitòria, Cronista Rogelio Sanchís i Pintor Laporta, aconseguint la total renovació del clavegueram i el sistema d’aigua potable del barri dels Clots. El pressupost municipal aprovat per al 2019 contempla una partida econòmica per a seguir amb aquestes obres d’un total de 300.000 euros. Una vegada estiguen finalitzades les dues fases, el Govern haurà invertit prop de 450.000 euros en el barri, en una infraestructura que encara que no és visible, és de summa importància per al dia a dia dels veïns.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Segona Diana, Processó de la Relíquia honora Sant Jordiet i Diana del Cavallet

Final de Festa amb l’humor del Contraban, Ambaixada Mora i Cristiana i l’Aparició

Entrada mora d'Alcoi amb el Capitá moro Jorge Candela i la Favorita Tina Maza

Ix a licitació el projecte digital d’immersió per a la recreació històrica del Molinar

El 3 de juny arranca la Mostra d'Alcoi: repartida en quatre dies i amb clara aposta pel teatre valencià amb 13 de companyies de la Comunitat

UGT-PV: El mes de abril finaliza con 10.825 parados registrados en la zona de la Muntanya

Hoy abre el plazo de Inscripción el “I Slalom CMC Alcoy” que tendrá lugar el 2 de Junio de 2019

El fotògraf Toni Miranda seleccionat guanyador de la VI Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de l’Alcoià i el Comtat creix en 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.