Acaben les obres de millora del clavegueram dels Clots


  13-03-2019 | Alcoi
Actualitat


La segona fase que s’executarà en 2019 compta amb una partida de 300.000 euros i afectarà tres carrers més

Les obres per la renovació del clavegueram del barri dels Clots en una primera fase, adjudicades per 149.719,99 euros, iva inclòs, a l’empresa Sigma Infraestructuras SL ja han acabat. Cal recordar que la seua execució es va retardar, d’acord amb l’associació de veïns, per començar una vegada finalitzades les festes del barri. A més de renovar tota la instal·lació de clavegueram i de realitzar una canalització de PVC també s’ha actuat a les voreres dels carrers afectats, millorant l’accessibilitat per als veïns del barri. Les obres han millorat tant el carrer Llibertat com els Clots. Per al 2019, hi ha prevista una segona fase que servirà per a ampliar aquestes obres a tres carrers més amb una partida de 300.000 euros.

El clavegueram del barri Els Clots era probablement una de les xarxes més antigues d’Alcoi on mai s’havia actuat. En les obres d’aquesta primera fase ja finalitzades, s’han millorat els carrers Llibertat i els Clots on s’ha executat una canalització de PVC per a recollir les escomeses que aniran als sis pous del carrer Llibertat i els cinc del carrer Els Clots. L’anterior clavegueram de la xarxa d'aigua potable tenia problemes de fuites i accidents i era de fibrociment. Amb aquesta actuació es renovarà tota la instal·lació amb un anell de canonada de polietilè i escomeses als habitatges.

Jordi Martínez, regidor d'Obres, destaca que «seguim actuant per millorar tots els barris de la ciutat i els resultats cada vegada són més visibles. La xarxa de clavegueram presenta alguns problemes, sobretot, en aquelles parts de la ciutat més antigues com és el barri dels Clots pel que érem conscients que calia actuar sense demora. Es tractava d’una de les principals demandes dels veïns i la seua realització millorarà la vida de la gent que viu a aquest barri alcoià».

La segona part millorarà la resta de carrers: Pare Vitòria, Cronista Rogelio Sanchís i Pintor Laporta, aconseguint la total renovació del clavegueram i el sistema d’aigua potable del barri dels Clots. El pressupost municipal aprovat per al 2019 contempla una partida econòmica per a seguir amb aquestes obres d’un total de 300.000 euros. Una vegada estiguen finalitzades les dues fases, el Govern haurà invertit prop de 450.000 euros en el barri, en una infraestructura que encara que no és visible, és de summa importància per al dia a dia dels veïns.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

14 ballets han desfilat pels carrers al Carnestoltes d´Alcoi

Nova edició de Zumba per l'ELA

COMPROMIS ALCOI: "Materialitzada la proposta de Compromís per restaurar l’enramada de festes"

COMPROIMÍS ALCOI: Anna Climent: «A Alcoi reciclem però hui una mica menys»

Alcoi és la segona destinació preferida en Europa dins de la xarxa FP i per davant de capitals com Roma, Berín , Munic o Madrid

La Diputació d´Alacant produeix el Documental "Alcoi, Moros i Cristians: L´Origen"

Alcoi participa en YoMo: The Youth Mobile Festival

La Mancomunitat dóna veu a les dones del món rural per a celebrar el 8 de març

Alcoi ha posat en marxa un sistema intel·ligent i pioner al nostre país per a reduir el consum en l'enllumenat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.