Acord dels grups poltics municipals, excepte Vox, per demanar conjuntament mesures ms restrictives per aconseguir doblegar la incidncia de la Covid


  19-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:111
CORONAVIRUS

Alcoi


Aquest mat sha celebrat una reuni amb regidors de tots els grups, on tamb sha analitzat les recents dades sobre incidncia.

Aquest mat sha celebrat una reuni de la Junta de Portaveus municipals, en la qual estan representats tots els grups poltics de lAjuntament dAlcoi, per analitzar levoluci de la pandmia per la Covid-19, aix com les mesures a prendre per aconseguir doblegar la incidncia.

Hui shan conegut dades actualitzades de la incidncia de la Covid-19, que reflecteixen que continua en augment fins a situar-nos en una incidncia al voltant de 2.500 casos per 100.000 habitants, el que comporta conseqncies per a la salut i la vida dalcoians i alcoianes, i est provocant una situaci sanitria molt complicada.

Aquestes dades sobre la incidncia han estat analitzades pels representants de tots els grups poltics de lAjuntament dAlcoi i shan acordat una srie de mesures i traslladar-les de forma conjunta per part de tots els grups poltics excepte Vox:

● Sollicitar al govern valenci que es prorroguen les mesures restrictives i el tancament perimetral acordats per a la ciutat dAlcoi el 5 de gener i que finalitzen el 20 de gener.

● Reiterar a la Conselleria de Sanitat la necessitat de decretar el cessament dactivitats de les sales dapostes.
● Demanar a la Generalitat Valenciana que estudie laplicaci de mesures ms restrictives a la nostra ciutat com la possibilitat davanar el toc de queda o en el seu cas avanar lhorari de tancament de les activitats comercials.

● Exigir als comeros de ms de 200 m un major control dels seus aforaments.

● Reforar les campanyes informatives per demanar a la poblaci que redusquen al mxim la seua activitat quedant-se als seus domicilis tant com siga possible.

● Traslladar al govern valenci la voluntat de lAjuntament dAlcoi per sumar-nos al Plan Resiste impulsat per la Generalitat Valenciana, aix com demanar que aquest pla ajude ms a les activitats econmiques de les poblacions amb ms restriccions com s el cas dAlcoi.

● Prorrogar fins al 31 de gener les mesures adoptades per lAjuntament dAlcoi.

● Reforar el control policial per garantir el compliment de les mesures adoptades per lAjuntament i la Generalitat. Proposar ms recursos policials per controlar el confinament perimetral.

● Agrair i reconixer el gran treball que estan desenvolupant els professionals sanitaris en uns moments tan durs i difcils.
Aquests acords seran traslladats immediatament tant a la Generalitat Valenciana com als responsables dels establiments que superen els 200 m, amb la finalitat que es puguen aplicar al ms aviat possible.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.