Ajuntament i Generalitat signen el conveni que dna llum verda al CdT dInterior a Alcoi


  14-11-2019 | Alcoi   |  Visitas:125
Actualitat

Alcoi


Lalcalde dAlcoi, Toni Francs i el Secretari Autonmic de Turisme, Francesc Colomer han signat el document que permetr la creaci de lnic CDT dinterior en la provncia dAlacant

Aquest mat, ha tingut lloc la signatura del conveni marc en lajuntament dAlcoi. Dins del conveni, amb una duraci de 4 anys, es contempla tant la restauraci de ledifici del carrer Agres nmero 5, situat en lilla de Rodes; la seua adequaci com a CdT dinterior, lnic de la provncia dAlacant, aix com la seua gesti. Desprs de la signatura han realitzat una visita tant a la futura seu de CdT com a la resta de les installacions de Rodes.

Entre els compromisos que inclou el conveni, per part de lAjuntament dAlcoi, est la redacci del projecte i lestudi de seguretat i salut com a propietari de ledifici. Una vegada redactat el projecte, la Generalitat assumir el cost de les obres. Cal recordar que en els pressupostos de la Generalitat de 2019 ja sinclou un total de 3,5 milions deuros en diferents anualitats per al CdT dinterior dAlcoi. Acabades les obres ja es podr realitzar la cessi ds de ledifici a la Generalitat i el disseny de les activitats que es volen realitzar a aquest centre turstic amb un mbit provincial.

En el que respecta als terminis, el conveni establ
eix l'horitz temporal de 2020-2022 per a laprovaci per part de les Corts de la subvenci nominativa, la realitzaci de les obres i la signatura del conveni de cessi ds.

Lalcalde dAlcoi, Toni Francs ha indicat que: Estem molt satisfets per la signatura daquest conveni, per laposta que des de lagncia valenciana de Turisme es fa per la nostra ciutat. El CdT ha sigut una reivindicaci histrica de la ciutat dAlcoi, com una ciutat que aposta decididament pel turisme dinterior i que sha situat com a referent en la provncia dAlalcant i amb aquesta nova infraestructura Alcoi pot continuar amb eixa aposta ferma per la creaci docupaci, de riquesa per a la dinamitzaci dun sector que cada vegada est portant ms oportunitats i ms dinamisme a la nostra ciutat i al conjunt de la comarca.

Per la seua banda, el secretari autonmic de Turisme, Francesc Colomer comentava que s un plaer i un honor compartir amb lalcalde dAlcoi el que s un pas ms en la nostra determinaci dubicar un centre de formaci, dinnovaci, i acceleraci empresarial lligat al turisme amb eixa vocaci de servir en una qesti que s fonamental per entendre el nostre model i el futur que s la inversi en capital hum per tal dafrontar la ciutat dAlcoi, i no sols la ciutat, sin Alcoi com un node de creixement del turisme dinterior en la provncia dAlacant. Pensem que s la ciutat ideal per molts motius i mostrem el nostre comproms subscrivint aquest conveni marc que regular lexecuci del futur immediat daquest centre que jo crec que s un factor desperana i daliana amb la ciutat. Lalcalde dAlcoi s una persona absolutament compromesa amb aquest relat i aquesta voluntat compartida. s un dia que podem qualificar dabsolutament positiu i productiu.

Turisme Comunitat Valenciana va iniciar la creaci de diferents CdTs dinterior a la Comunitat Valenciana amb una clara aposta per aquest tipus de turisme, important i molt representatiu, amb la intenci tamb de vertebrar el territori, situant aquests CdTs en tres poblacions de les tres provncies, essent les niques elegides: Morella en la provncia de Castell; Requena en la provncia de Valncia i Alcoi en la provncia dAlacant.

Amb larribada del CdT a la ciutat es potenciar la seua imatge de capital dinterior dAlacant. Tant des de la Generalitat com des de lAjuntament es destaca que el centre no ser noms formatiu sin que es pretn, sobretot, que impulse la creaci dempreses turstiques.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Reobrin els mercadets de Zona Nord, Sant Roc i Batoi al 50%

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre maana mircoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Comencen les obres de la segona fase del barri de Els Clots

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs

Les exposicions tornen a poder-se visitar en la fase 2


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.