Al voltant de 40 xiquets participen en l´ Escola d´Estiu Inclusiva Miguel Hernández d´ Alcoi10-07-2018   |  Visitas:250


Al voltant de 40 xiquets participen aquest estiu a l'Escola d´Estiu Inclusiva Miguel Hernández d´Alcoi, amb l´objectiu d´aprendre uns dels altres mitjançant activitats lúdiques i formatives.

En aquestes sessions, que es van iniciar quan va acabar l´escola, participen un gran nombre de joves amb diversitat funcional, i amb l´adaptació d'algunes de les activitats, permeten que tots junts puguen gaudir de la mateixa escola d'estiu, que se celebra a les instal·lacions de l´escola. Compartir i ajudar és la principal missió de tots els participants, i segons els organitzadors, va començar com una prova i la participació dels alumnes ha anat creixent de manera considerable.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Vaga indefinida al sector de les ambulàncies

Al voltant de 40 xiquets participen en l´ Escola d´Estiu Inclusiva Miguel Hernández d´ Alcoi

El programa "JOOP" ofereix una nova oportunitat a 8 joves de la ciutat amb baix nivell de formació

Alcoi se suma a la iniciativa nacional amb l'objectiu de sensibilitzar a la població de tot el país i major visibilitat a l'esclerosi lateral amiotròfica

S'inicien les activitats infantils a la Piscina Municipal

Reobertura de la zona de jocs al parc de El Romeral

La segona fase de les obres d`Entença comença el proper dimarts

El passat divendres van començar les obres per fer accessibles els 4 accessos dels pas de vianants del passeig Ovidi Montllor al parc del Viaducte.

L´alcalde d´Alcoi, Antoni Francés, repassa els tres anys al capdavant del consistori


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en