Alcoi, torna a aparèixer en una publicació nord-americana sobre turisme a la Comunitat Valenciana


  08-02-2019 | Alcoi   |  Visitas:140
Actualitat

Alcoi

«Old World Charm in Southern Valencia https://www.gonomad.com/129928-denia-alicant» És el títol de l'article que ha publicat la web especialitzada en Turisme dels Estats Units Gonomad.com. L’article parla de l’encant de 4 municipis del sud de València: Xàtiva, Bocairent, Alcoi i Dénia.
Recordem que el passat 8 de novembre Alcoi va acollir un press trip enfocat al mercat americà. Entre els periodistes que van participar es trobaven Lavanya Sunkaraperiodista del Johnnyjet.com, amb 161.085 visitants únics al mes; Gerrie Summers de Everett Potter's Travel Report amb 45.000 visitants únics mensuals i representant del Theweekly Newsletter amb 20.000 subscriptors.; Olivia Gilmore de Gonomad.com amb 150.998 visitants únics al mes i finalment Karen Tina Harrison, periodista freelance que publica en molts mitjans, entre els quals es troba el Huffington Post, que té 22.910.627 visitants únics al mes.
En aquest cas podem veure l’article d’Olivia Gilmore, on parla del nostre Cementeri, la Llotja de Sant Jordi, i la fàbrica de Cerveses Lluna, entre d’altres.
L'acció promocional va ser organitzada en col•laboració amb Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña a través de l'oficina espanyola de turisme de Nova York. Entre les ciutats visitades es trobaven València, Peníscola, Morella, Dénia, Bocairent, Xàtiva i Alcoi
Els periodistes van poder visitar el Parc Natural de la Font Roja, el cementeri de Sant Antoni Abat, van realitzar la ruta modernista a la ciutat amb la visita al Círculo Industrial i la Llotja i van finalitzar realitzant un tast de cerveses artesanes.
«Aquest tipus d'accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de la Regidoria de Turisme són fonamentals per a posicionar la destinació als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat, a més són una forma de trencar l'estacionalitat turística, ja que donen a conéixer elements que es poden visitar al llarg de tot l'any», indica la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

Ajuntament d'Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Nou taller d’Autodefensa Personal Femenina en l’Eduardo Latorre

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi

Alcoi rep més de 25.000 euros per a les seues biblioteques

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.