Alcoi aposta per la dinamització dels recursos turístics per a atraure visitants


  15-04-2019 | Alcoi   |  Visitas:58
Actualitat

Dinamització dirigida al públic familiar en tot el recinte emmurallat de l'Alcoi medieval

L'oficina de turisme incorpora noves dinamitzacions a les ja existents en l'Explora dues vegades al mes i a l'exposició del refugi de Cervantes, amb l'objectiu d'augmentar el nombre de visitants a aquestes instal•lacions. L'aposta ara ve de la mà dels alumnes en pràctiques de Tourist Info Alcoi, Rebeca Gisbert Quilis i David Vañó Olcina del mòdul d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut de Batoi que duran a terme una dinamització dirigida al públic familiar en tot el recinte emmurallat de l'Alcoi medieval.

La dinamització consistirà a passar diverses proves que els xiquets hauran d'anar superant i al mateix temps comptarà amb la interpretació i posada en valor del patrimoni. L'activitat es concep des del punt de vista lúdic-cultural amb la finalitat d'aprendre jugant per a poder ser capaces des de ben xicotets d'apreciar el patrimoni de la ciutat d'Alcoi i la necessitat de conservar-lo per al seu correcte traspàs a les generacions futures.

L'activitat orientada al turisme familiar enlairarà per Setmana Santa combinant-se amb la resta d'oferta tant públic com privada que s'ha organitzat per als turistes. Requerirà inscripció prèvia de forma gratuïta en l'oficina de turisme d'Alcoi i tindrà lloc els dies 19, 20, 21 i 28 d'abril i els diumenges 12 i 19 de maig d'11,30 a 13.00h sent el punt de trobada Tourist Info Alcoi.

Aquesta acció s'emmarca dins d'altres impulsades per la Regidoria de Turisme per a fomentar el turisme entre els més xicotets com la tematització del Parc del Tirisiti en la Glorieta, els tallers del Casal de Nadal per Nadal, les rutes teatralitzades de Descobreix Alcoi de la mà de Tirisiti, les Gimcanes turístiques del Dia Mundial del Turisme, etc. , l'edició de materials com 'Acoloreix Alcoi i els sota estovalles per a restaurants, "aquestes accions estan pensades sempre des d'un prisma didàctic amb la finalitat que el menut alhora que es divertisca aprenga quins són els puntals turístics de la nostra ciutat des de diferents camps com el natural, cultural i tradicional, patrimonial, etc.", indica la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, qui recorda que "Continuem treballant per a augmentar el turisme al llarg de tot l'any a la ciutat, en aquesta ocasió, amb aquesta nova activitat centrada en el turisme familiar. Tenim a Alcoi tant allotjaments com restaurants amb ofertes interessants per a famílies, alguns dels parcs infantils més atractius de la província, naturalesa amb rutes adaptades a xiquets, i ara afegim aquesta nova iniciativa".


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Concert D'Exaltació de la Música Festera

Lletres d´Alcoi reivindiquen la visibilitat i presència dels escriptors alcoians a les llibreries, als mitjans de comunicació i a les lectures de la societat

Activitats amb motiu del dia del llibre

Xerrades d'informació sobre la manifestació de la Setmana Modernista

Así de emotivo fue el Encuentro

Inauguración y clausura del Congreso Big Data Alcoy

El dissabte 13 d'abril hi haurà una sèrie d'activitats 'Aci en el Centre' per a tots els públics

El Teatre Calderón acull la V Gala de Conservatoris

Taller de robots con temática de Moros y Cristianos


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.