Alcoi entrega els distintius SICTED a les empreses turístiques de la ciutat


  12-03-2019 | Alcoi   |  Visitas:59
Societat

Es tracta d’un programa de millora continua en el sector turístic impulsat per la Generalitat Valenciana Dins del Programa «Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos» (SICTED), l’alcalde, Toni Francés, ha entregat els distintius a totes les empreses del sector que aposten per la millora continua, fet que redunda tant en els seus consumidors o clients com en Alcoi com a destinació turística en el seu conjunt. Dels 11 distintius que s’han entregat enguany, hi ha dues noves empreses: els apartaments turístics, «Residencial Alcoy” i el comerç «Arte 23». També han rebut distintiu per trobar-se en alguna fase de renovació: Alcoitur Viajes, Restaurante Sant Francesc, Restaurante Masía Safranera, Alojamiento Rural Masía La Safranera, Hostal Savoy, Restaurante Hostal Savoy, Taxista Jorge Pérez , Refugi de Cervantes i teatre Calderón.

Les empreses SICTED en Alcoi són 35 de les 37 adherides i compten amb una àmplia representació del sector en oficis molt diversos com restaurants, bars, allotjaments (cases rurals, hotels, hostals i apartaments turístics), oficines d’informació, parcs naturals, museus, empreses d’oferta complementària, comerços, empreses de turisme actiu, agències de viatges, taxistes, teatres... comptant amb una gran representativitat de l’oferta turística del municipi.

Al SICTED existeixen diferents cicles de millora: el Cicle de seguiment, amb 12 empreses; cicle de renovació amb 7 empreses; cicle IV amb 5 empreses i cicle d’acceleració amb 11 empreses; i dues adherides que encara no estan en cap cicle, però també una part important de la seua tasca radica en la creació de grups de millora.
Els grups de millora estan formats tant per empreses privades com per entitats públiques, i treballen per a millorar contínuament la destinació turística. En aquest sentit, des de la implantació del programa en 2013, s’han realitzat grups de millora en diferents temàtiques: en senyalització turística, en adequació de la destinació a les noves tecnologies, i elaboració d’una agenda comuna d’esdeveniments. Cal destacar que Alcoi en 2017 va obtenir el Premi al millor Projecte de Grup de Millora d’Espanya que va suposar la instal•lació de wifi gratuït en la Tourist Info i punts de recàrrega de mòbil. En 2018, Alcoi va guanyar el premi al Primer Finalista Millor grup de millora d’Espanya per la creació d’una agenda anual d’esdeveniments, sota el nom www.ticketalcoi.com.

Des de l’oficina de turisme d’Alcoi, s’ha treballat sempre sota la premissa de la importància de la qualitat continua, entenent que s’havia de ser exemple tant per a la resta d’entitats públiques com de les empreses privades del sector turístic. L’oficina és, actualment, «ens gestor» del SICTED conjuntament amb la Cámara de Comercio de Alcoy, i també està certificada amb la Q de Qualitat Turística.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

14 ballets han desfilat pels carrers al Carnestoltes d´Alcoi

La Diputació d´Alacant produeix el Documental "Alcoi, Moros i Cristians: L´Origen"

Alcoi participa en YoMo: The Youth Mobile Festival

La Mancomunitat dóna veu a les dones del món rural per a celebrar el 8 de març

Alcoi és la segona destinació preferida en Europa dins de la xarxa FP i per davant de capitals com Roma, Berín , Munic o Madrid

Alcoi ha posat en marxa un sistema intel·ligent i pioner al nostre país per a reduir el consum en l'enllumenat

L'Agrupació Musical "L'orquesteta" organitzava un assaig de filà solidari per a recaptar diners per a la substitució del mobiliari del menjador dels malats del Sanatori Fontilles

IX Campionat d´Espanya, grupos júnior i Quartets, i l´IV Trofeu ciutat d´Alcoi, Grups xicotets i grans

Espectacles de cloenda de la Mostra de Teatre Escolar


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.