Alcoi estar tancat perimetralment els prxims tres caps de setmana


  25-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:109
CORONAVIRUS

Alcoi

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar ahir noves restriccions que inclouen la limitaci de les reunions al nucli de convivncia i el confinament perimetral de grans ciutats durant caps de setmana i festius. Les mesures han entrat avui en vigor amb la seua publicaci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i estaran vigents fins al prxim 15 de febrer.

Valorem de forma positiva aquestes mesures encaminades a evitar les trobades personals i la mobilitat els caps de setmana que ara s prescindible. Ens trobem en una situaci complicada en la qual hem de restringir la nostra mobilitat i eixir de casa noms per a anar a treballar, als centres educatius o a comprar o utilitzar serveis essencials, ha afirmat l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs.

D'aquesta manera, en espais d's pblic, tan tancats com l'aire lliure, la permanncia de grups de persones queda condicionada al fet que no se supere el nmero mxim de dues persones, llevat que es tracte de persones convivents i sense perjudici de les excepcions previstes.

A ms, en domicilis i espais d's privat, tant a l'interior com l'exterior, es permeten nicament les reunions familiars i socials de persones que pertanyen al mateix nucli o grup de convivncia, amb les mateixes excepcions que en l'apartat anterior.

S'exceptuen d'aquestes limitacions, les activitats no professionals relacionades amb la criana i les cures, com l'atenci i acompanyament a persones menors d'edat, persones majors, en situaci de dependncia, amb diversitat funcional o en situaci d'especial vulnerabilitat, la convivncia alterna de fills i filles amb els seus progenitors o progenitores no convivents entre ells i l'acolliment familiar de persones menors d'edat en qualsevol de les seues tipologies.

A ms, tamb s'exceptuen les reunions de persones amb vincle matrimonial o de parella que viuen en domicilis diferents, o de les persones que viuen soles, que podran formar part d'una altra nica unitat de convivncia formant una unitat de convivncia ampliada. No obstant aix, cada unitat de convivncia ampliada noms podr integrar a una nica persona que viva sola, i la persona que viva sola podr formar part exclusivament d'una unitat de convivncia ampliada durant tot el perode de vigncia de la mesura.
No estan incloses en les limitacions previstes a les reunions les activitats laborals, les institucionals, les de transport i les dels centres docents.

Tamb s'ha aprovat que fins al prxim 15 de febrer des de les 15.00 hores del divendres fins a les 06.00 hores del dilluns, i des de les 15.00 hores de la vespra dels dies festius fins a les 15.00 de l'endem al festiu, queda limitada l'entrada i eixida de persones dels termes municipals dels municipis i grups de municipis amb poblaci superior a 50.000 habitants, entre aquestes 15 ciutats es troba Alcoi.

Aquestes mesures se sumen a les de la Generalitat amb vigncia fins al prxim dia 3 de febrer que sn el tancament de l'hostaleria excepte per a servei de recollida o a domicili, tancament de gimnasos i installacions esportives, bingos i sales d'apostes, tancament del comer no essencial a les 18 hores i circulaci permesa fins a les 22 hores i a les de l'Ajuntament d'Alcoi que a ms d'aquestes ha tancat parcs, parcs infantils i jardins, biblioteques, museus, sales expositives i teatres municipals, aix com ha susps totes les activitats culturals, esportives o de dinamitzaci turstica.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.