Alcoi fomentar lemprenedoria en la indstria


  11-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:68
Actualitat

Alcoi

Recordem que el Consell Econmic i Social dAlcoi va aprovar el passat mes el Pla Industrial dAlcoi 'ImpulsAlcoi'. El pla comprn totes les mesures, actuacions i programes adreats a incrementar el pes de lactivitat industrial a Alcoi, fomentar laparici dactivitats ms intensives en tecnologia i coneixement, que incrementen la competitivitat i el valorafegit de les empreses, i, per extensi la riquesa i el benestar de la poblaci, aquest pla incorpora ms de 30 propostes que han traslladat els membres del CES. Cal ressaltar que entre les lnies dactuaci destaca la intenci de fomentar lemprenedoria.

El pla industrial 'ImpulsAlcoi' t 28 accions concretes englobades en sis grans eixos d'acci: posicionament i promoci, talent hum, impuls industrial, transici ecolgica industrial, modernitzaci rees industrials i impuls, innovaci i digitalitzaci industrial. El pla es pot consultar en http://impulsalcoi.org . Dins de leix talent hum, una de les lnies dacci s la del suport a lemprenedoria. El model de creixement empresarial sha de basar en nous paradigmes i un de fonamental per a aconseguir lxit s aportar i fomentar lemprenedoria en la seua accepci ms mplia. Conv no oblidar que la puixana econmicadaquesta ciutat i de moltes de les localitats
prximes es basa histricament en eixe intangible que espentava els seus ciutadans a assumir riscos empresarials i a crear, com a contraprestaci, riquesa i benestar.

Per donar suport a lemprenedoria shan establert quatre accions concretes: Activa gora, gora Coworking, Programa demprenedoria per a cicles Pel que respecta a Activa gora s un programa de tres mesos de durada que orienta i tutela emprenedora en els processos de definici del projecte illanament de la seua empresa. Aquesta iniciativa ofereix als participants:
- Un programa complet de capacitaci
- Allotjament gratut durant la duraci del programa en lespai gora Coworking
- Una tutoria grupal quinzenal
- Una cpsula de formaci quinzenal
- Una bossa de quatre hores de tutoria individualitzada
- Una sessi final de presentaci de projectes i networking
- Suport en la cerca i sollicitud dajudes locals, autonmiques i nacionals per al desenvolupament del projecte
-gora Coworking s un espai de treball compartit en el qual emprenedors de la ciutat en fase de desenvolupament de la seua idea de negoci shi allotgen temporalment, treballen en els seus projectes i generen sinergies amb altres coworkers. El Departament de Promoci Econmica, com a gestor de lespai, connecta i crea oportunitats professionals entre i per als seus membres.

Els beneficis principals que ofereix sn:
- Mobiliari i espai propi
- Wifi i fotocopiadora
- Sales multis
- Flexibilitat ds
- Relacions entre coworkers

Per dur endavant aquestes dues accions hi ha un conveni de collaboraci amb el CEEI Alcoi (Centre Europeu dEmpreses Innovadores). La tercera acci s el Programa demprenedoria per a cicles formatius, una activitat que es realitza en coordinaci amb els centres dFP de la ciutat, encaminada a augmentar lesperit emprenedor dels estudiants i a mentorar-les per a la posada en marxa dels seus projectes empresarials. Finalment cal indicar la quarta acci, Alcoi Impuls, una lnia de subvencions amb qu es dona suport econmicament a les persones emprenedores en el perode de desenvolupament del seu projecte dempresa, tutelat per lrea de Dinamitzaci Econmica i Gesti Estratgica de lAjuntament dAlcoi, la Cambra de Comer dAlcoi, el CEEI, el Campus dAlcoi de la Universitat Politcnica de Valncia, amb la finalitat de fomentar una activitat dinters general com s la promoci de la cultura emprenedora i de lautoocupaci.

Aix mateix, s objecte del programa donar suport a iniciatives de creaci dempreses relacionades amb el Pla Director dImpuls Industrial i fer una insistncia especial en les iniciatives sorgides dels centres docents de la ciutat. El foment de lemprenedoria s una de les lnies dactuaci fonamentals, impulsar la creaci dempreses noves i donar-los suport; i, per tant, la creaci docupaci i riquesa al nostre territori, ha afirmat lalcalde dAlcoi, Toni Francs, Alcoi s una ciutat industrial i emprenedora, i des de lAjuntament com a motor de la ciutat i amb el carcter industrial daquest Pla i les diferents accions alineades amb les poltiques europees i amb els objectius de desenvolupament sostenible volem reforar encara ms la poltica industrial delnostre municipi que sempre ha sigut una prioritat per aquest Govern des que vam assumir la responsabilitat a la ciutat dAlcoi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

L'Ajuntament determina mesures per a frenar l'avan de la Covid 19 a Alcoi

Un total de 25 empreses es distingeixen amb el segell Sicted

Donada la situaci de la Covid19 a la nostra ciutat shan acordat les segents mesures per part de lAjuntament dAlcoi

El CD Alcoyano se impone al Real Madrid CF

Actualitat Covid-19

Alcoi ser tancat perimetralment

Es donen a conixer els actes de la Trilogia dels Reis d'Orient

Suspeses les activitats per Sant Antoni

L'alcalde d'Alcoi realitza el balan poltic d'aquest 2020 per a les cmeres dIntercomarcal Televisi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.