Alcoi ja t aprovat el seu Pla d'Emergncies


  01-09-2020 | Alcoi   |  Visitas:78
Actualitat

Alcoi

El document permet al municipi estar preparat per a fer front a situacions greus protegint a les persones i al medi ambient.

L'Ajuntament ja ha aprovat definitivament el Pla Territorial d'Emergncies d'Alcoi. El pla es va votar el passat mes de juliol amb el vot afirmatiu unnime de tota la corporaci en el ple municipal desprs d'estar en exposici pblica durant un mes, on els diferents grups poltics i altres entitats socials van poder fer les allegacions corresponents. De tota manera s'ha de tindre en compte que aquest pla s un document en continua revisi i actualitzaci.

El Departament dEmergncies i Protecci Civil de l'Ajuntament d'Alcoi ha elaborat aquest nou Pla Territorial, seguint les directrius del Pla Territorial dEmergncies de la Comunitat Valenciana i sota la supervisi dels tcnics de lAgncia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergncies. Aquest s el pas previ perqu aquest pla siga homologat per la Comissi de Protecci Civil de la Comunitat Valenciana.

Recordem que aquest document estableix quina ha de ser lorganitzaci general en resposta a les situacions de riscos collectius greus i assenyala els mecanismes per a la mobilitzaci dels recursos humans i materials necessaris per a la protecci de les persones, els bns i el medi ambient, aix com la forma que aquests recursos sorganitzen amb l'objectiu principal de minimitzar les conseqncies davant dincendis, nevades, inundacions, accidents, terratrmols i daltres que poden afectar a Alcoi.

Tamb recull un conjunt de tcniques i accions prviament organitzades i planificades, dirigides a evitar, reduir o corregir els danys causats a persones i bns en situacions de risc o emergncia, marcant unes pautes d'actuaci que asseguren una millor eficincia en les decisions que s'han de prendre en aquestes situacions. El regidor de Transici Ecolgica, Jordi Silvestre, explica que 'el pla d'emergncies ens permet fer front a les contingncies que ocrreguen, tant les naturals a causa d'incendis, nevades i inundacions o terratrmols, per exemple, com les causades per accidents, preparant-nos per a protegir els nostres ciutadans i el nostre entorn de la millora manera possible.

El documentha comptat amb una mplia participaci en la seua elaboraci i ha estat aprovat per unanimitat, a banda de qu parlem d'un document sempre viu, sent actualitzat i millorat constantment per a adaptar-lo a les noves situacions que ens toque viure.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Lajuntament dAlcoi dur a terme el pla de manteniment del Pont de Sant Jordi

El Snior Femenino del Nou Bsquet Alcoi asciende a Primera Divisin Nacional

Prenen possessi 2 oficials i 6 agents de la Policia Local

Alcoi cierra con xito las I Jornadas de Inteligencia Artificial en su apuesta por acercar las tecnologas de vanguardia a la ciudadana y empresas

Ms d11.000 estudiants comencen el curs el dilluns, el ms difcil

LAjuntament dAlcoi porta a terme diferents actuacions dins del pla de desamiantat

'Viu l'Estiu' tanca el mes d'agost amb la msica com a protagonista

Recta final a les obres en Sant Francesc, Ramn y Cajal i placeta de la Creu Roja

Es presenten 57 sollicituds per a les ajudes "Reactiva Alcoi Comer" per a incentivar el consum local creades per lAjuntament dAlcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.