Alcoi realitza la incorporació més alta d’efectius de policia local dels últims anys


  14-01-2020 | Alcoi   |  Visitas:136
Actualitat

Alcoi


Un total de 12 policies van jurar o prometre el seu càrrec ahir

Un total de 12 policies van prendre possessió de les seues places ahir en el saló de plens de l’Ajuntament d’Alcoi. D’ells, 6 que juraven o prometien el seu càrrec per primera vegada, 2 del torn de mobilitat i 4, que ja han acabat el curs de l’IVASPE, i per tant, s’incorporaven de manera definitiva. Les incorporacions corresponen a places de l’oferta d’ocupació pública de 2017 i 2016.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, destaca el nombre de policies incorporats: «Hem incorporat 12 nous policies, demostrant, una vegada més, que complim els compromisos i que la feina, sempre, dóna els seus fruits. Però, també vull destacar que, que en l’oferta d’ocupació pública de 2019, hi ha 16 places més per a la policia local. Places que junt a l’oferta del 2018, que es pretenen convocar en els pròxims mesos i, per tant, en 2021 podrem incorporar encara un nombre superior de policies. Un fet que suposarà que en quatre anys, hem renovat un terç del total de la plantilla. Sens dubte, és indiscutible que la contractació de policies locals és una prioritat per a aquest govern».

La incorporació del nombre més alt de policies dels últims anys se suma a la recent presentació de dos nous cotxes híbrids i de jupetins antibales per als diferents torns. «Les forces de seguretat local, a més de veure reforçada la seua plantilla, també han vist incrementats els recursos per a realitzar la seua feina en les millors condicions, pel bé de la policia i de tots els que treballen per a la seguretat i el servei públic i , també, pel bé de les ciutadanes i ciutadans d’Alcoi que es mereixen tindre el millor cos de policia local possible» conclou Llopis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

"Pregó del Tio Piam 2020"

Susana Párraga, directora d'AFA, valora positivament el 2019

La Castanyera torna als carrers d'Alcoi la vesprada del 24 de decembre

San Silvestre Alcoyana infantil y adulta

Coneixem el Ballet d'Inma Cortés

Alcoi ompli de màgia i il·lusió els seus carrers amb motiu de la Cavalcada de SS.MM. Els Reis d'Orient.

Els serveis municipals treballen intensament durant el cap de setmana a causa del vent

Es presenta la campanya 'El repte dels 21 dies' en el Congrés de Benestar dels Animals de Companyia

El ple de l'Ajuntament d'Alcoi aprova per unanimitat el protocol perquè la ciutat siga entitat col·laboradora de Districte Digital


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.