Alcoi realitza la incorporaci ms alta defectius de policia local dels ltims anys


  14-01-2020 | Alcoi   |  Visitas:180
Actualitat

Alcoi


Un total de 12 policies van jurar o prometre el seu crrec ahir

Un total de 12 policies van prendre possessi de les seues places ahir en el sal de plens de lAjuntament dAlcoi. Dells, 6 que juraven o prometien el seu crrec per primera vegada, 2 del torn de mobilitat i 4, que ja han acabat el curs de lIVASPE, i per tant, sincorporaven de manera definitiva. Les incorporacions corresponen a places de loferta docupaci pblica de 2017 i 2016.

El regidor de Seguretat, Ral Llopis, destaca el nombre de policies incorporats: Hem incorporat 12 nous policies, demostrant, una vegada ms, que complim els compromisos i que la feina, sempre, dna els seus fruits. Per, tamb vull destacar que, que en loferta docupaci pblica de 2019, hi ha 16 places ms per a la policia local. Places que junt a loferta del 2018, que es pretenen convocar en els prxims mesos i, per tant, en 2021 podrem incorporar encara un nombre superior de policies. Un fet que suposar que en quatre anys, hem renovat un ter del total de la plantilla. Sens dubte, s indiscutible que la contractaci de policies locals s una prioritat per a aquest govern.

La incorporaci del nombre ms alt de policies dels ltims anys se suma a la recent presentaci de dos nous cotxes hbrids i de jupetins antibales per als diferents torns. Les forces de seguretat local, a ms de veure reforada la seua plantilla, tamb han vist incrementats els recursos per a realitzar la seua feina en les millors condicions, pel b de la policia i de tots els que treballen per a la seguretat i el servei pblic i , tamb, pel b de les ciutadanes i ciutadans dAlcoi que es mereixen tindre el millor cos de policia local possible conclou Llopis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorizacin de Sanidad

Conocemos la actual situacin industrial de Alcoi

Conocemos la opinin de la ciudadana sobre la situacin del COVID-19 en la Fase 0

Se recogen ms de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el mbito del Consorcio TERRA

Ple Ordinari. Lajuntament dAlcoi repartir pantalles de protecci individual i desinfectant per als comeros de la ciutat

Es desallotja a huit adults i un beb a causa de la caiguda de l'edifici adjacent

La ciutat ser capital cultural valenciana durant tot lany 2021 desprs dels canvis que dur endavant la Conselleria de Cultura

Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs: "Al costat dels nostres majors"

Se presenta la revista de Fiestas en el patio del Museo de la Fiesta (MAF)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.