Alcoi tindr ms de 75.000 euros de la Generalitat per a la promoci de la Igualtat


  11-09-2019 | Alcoi   |  Visitas:206
Actualitat

Alcoi


La subvenci permetr que continuen treballant una Agent dIgualtat i dues Tcniques en Promoci

Alcoi torna a estar present en el projecte de pressupostos de la Generalitat per a rebre una subvenci prevista per a la contractaci d'una agent d'igualtat i dues tcniques en promoci d'Igualtat. La subvenci ser de 75.400 euros.

Recordem que en 2018 es va crear una borsa de tcniques en promoci d'igualtat de gnere amb la finalitat de promoure i integrar la igualtat en les poltiques municipals i de prestar assessorament especialitzat a dones.
L'ajuntament va optar a aquest projecte ja l'any passat el que li va permetre fer aquestes contractacions.

Les dues tcniques en promoci d'Igualtat, per una banda estan donant suport al servei de Teleassistncia i a la coordinaci de diferents cursos que s'ofereixen des de l'rea d'Igualtat com els tallers impartits en el mes de juliol i agost de defensa personal i d'alfabetitzaci digital per a dones.

Per altra banda, les tcniques estan desenvolupant tallers per a dur a terme en les escoles i instituts d'Alcoi i amb l'objectiu de sensibilitzat en matria d'Igualtat entre dones i homes i en prevenci de la violncia de gnere. Tamb des de l'rea d'Igualtat han realitzat coordinacions amb Educaci i Serveis Socials, han consensuat el disseny de tallers interdisciplinaris per intervenir amb collectius especfics i han fet la introducci de la perspectiva de gnere dins de l'administraci local, aix com en les actuacions que es realitzen.

La regidora d'Igualtat, Aranza de Gracia destaca s molt important aquest increment de personal, que ja vam fer l'any passat i demostra la implicaci del nostre govern amb la Igualtat de Gnere. A permet desenvolupar una tasca molt necessria i fonamental com s treballar per la igualtat en tots els ambients i la coeducaci.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Coneixem el Ballet d'Inma Corts

Susana Prraga, directora d'AFA, valora positivament el 2019

San Silvestre Alcoyana infantil y adulta

Alcoi ompli de mgia i illusi els seus carrers amb motiu de la Cavalcada de SS.MM. Els Reis d'Orient.

El ple de l'Ajuntament d'Alcoi aprova per unanimitat el protocol perqu la ciutat siga entitat collaboradora de Districte Digital

Presentaci del XXXI CROSS CIUTAT D'ALCOI

El Ple acorda la permuta de ledifici de la placeta de la Mare de Du per tres immobles de la Generalitat

Les restes d'Isabel-Clara Sim ja descansen al Cenotafi del Cementiri d'Alcoi

LAjuntament treballa per a millorar la informaci en els casos d'enverinaments


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.