Aquest dissabte tindr lloc lhomenatge a les vctimes de la Covid-19 i reconeixena a les persones, collectius i institucions que han lluitat contra la pandmia


  10-09-2020 | Alcoi   |  Visitas:146
CORONAVIRUS

Alcoi

Ser a les 19.30 hores en el parc de la Glorieta

Lajuntament dAlcoi oferir un homenatge a les vctimes de la Covid-19 i reconeixena a les persones, collectius i institucions que han lluitat contra la pandmia aquest dissabte 12 de setembre a les 19.30 hores en el Parc de la Glorieta. Recordem que aquest acte va ser anunciat en el Ple Extraordinari del passat 30 de juliol.

Lacte tindr lloc en lentrada per Sant Nicolau del parc. En les entrades del parc que estan obertes, la citada de Sant Nicolau i la de Sant Mateu hi haur roses blanques que els assistents podran agafar per collocar-les en el moment de lacte que ho indique el conductor al voltant del monlit en record i reconeixena. El conductor de lacte ser el periodista alcoi Daniel Molt. Participaran tamb un quintet de corda de lOrquestra Simfnica dAlcoi i la soprano, Tania Bou.

Lalcalde dAlcoi Toni Francs, afirma que celebrarem un acte solidari per fer costat a les famlies que han perdut a un ser estimat durant aquesta pandmia. La nostra ciutat ha estat castigada, especialment les persones majors que estaven en la residncia DomusVi i volem traslladar tot el nostre suport a les famlies afectades. Tamb volem agrair tant a les persones com als collectius i institucions el seu esfor i solidaritat dut a terme per frenar la pandmia. Tant als que han lluitat en primera lnia com els qui han fet diverses donacions i els que han ajudat les persones que pitjor ho estaven passant. Alcoi s una ciutat solidria i en els pitjors moments s quan ms hem demostrat aquest carcter altruista que ens caracteritza.

Recordem que lajuntament dAlcoi va mostrar el seu dol des dels primers dies de lEstat dAlarma quan va posar les banderes a mitja asta i tamb es va sumar al minut de silenci convocat pel Govern per a recordar als morts per la pandmia i recolzar als seus familiars.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

Alcoi amplia la connexi Wifi gratuta amb 11 nous punts

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

Avancen les obres a l'alberg can proposades als Pressupostos Participatius

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.