Arriba la tercera edició del Retroweekend Alcoi06-03-2018   |  Visitas:100

Iniciativa que aquest any tindrà lloc el dissabte 24 de març a la sala Àgora. La regidora de Joventut, Maria Baca, defineix aquesta activitat com «un lloc de trobada per als amants dels videojocs retro i la cultura arcade, els quals gaudiran d'una amplia oferta d'activitats, exposicions, tornejos...». Les inscripcions per a cada torneig s’obriran el mateix a l’inici de cadascun d’aquests.

Més enllà del caràcter lúdic, la Retroweekend Alcoi també té un vessant solidari, ja que membres del grup ‘Campament Esplai’, a través de la campanya ‘videojuegos x alimentos’, recaptarà material per a les seues accions. Així ho ha anunciat Nereida Grau, representant d’aquesta associació.

En nom de l’organització, Óscar Gisbert ha anunciat que, en la línia de la moda cosplay, durant la jornada estaran dos grups d’aficionats caracteritzats amb l’estètica dels Caçafantasmes i STAR WARS.

Altre dels grups col·laboradors ha estat la Peña Celtista Alcoyana, el president de la qual, Sergio Cortés, ha explicat en roda de premsa que la seua participació en la Retroweekend Alcoi s’emmarca dins del memorial Óscar Prieto que la peña realitza cada any.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en