Article d'Opini de Toni Francs, Alcalde d'Alcoi


  22-05-2020 | Alcoi   |  Visitas:97
Actualitat

Alcoi

Patim una pandmia per un virus del qual havem comenat a sentir parlar no feia massa i que ens era prcticament un estrany quan el 14 de mar es va declarar lestat dalarma. En eixe moment vam comenar a viure una situaci que ning haurem pogut imaginar. Hem patit moments molt durs, ens hem hagut denfrontar, i ho seguim fent, a situacions desconegudes, on treballem per atendre les noves necessitats i realitats que han sorgit a conseqncia de la Covid-19, sense oblidar les que ja hi havia abans.

Per en tots aquests mesos ens hem adonat que no estem sols en aquesta lluita. Hem pogut comprovar com les alcoianes i alcoians, de totes les edats, han complit en les mesures necessries per a evitar la propagaci del virus de manera absolutament majoritria. Quedar-se a casa, mantenir la distncia, utilitzar les mesures necessries per a garantir la seguretat han sigut o sn qestions bsiques i el grau de compliment de les indicacions del Ministeri per part dels alcoians i alcoianes ens demostra que vivim en una ciutat solidria, respectuosa i generosa, perqu no noms es tracta de no contagiar-se, sin de no contagiar.

I en parlar de solidaritat hem de destacar la que ens ha acompanyat i que ha quedat palesa en eixe llistat de collaboradors que han contactat amb lAjuntament dAlcoi per dir-nos que ac estaven, que podien ajudar. I aix hem lluitat cada dia comptant amb el suport de moltes persones, empreses i institucions de la nostra ciutat que des del primer moment de pandmia han estat al nostre costat, al costat de tots, perqu han oferit les seues mans, els seus coneixements i productes bsics en benefici de la nostra societat.

Tenir el seu suport ens ha donat fora i al, i ha quedat pals lAlcoi ms solidari, que mant eixe tret que ha caracteritzat als vens i venes del nostre poble al llarg de la histria, com tamb hem rebut el suport de persones i empreses de diferents poblacions venes, disposades a ajudar en uns moments en qu tots som necessaris.

Al voltant de 70 persones, empreses i entitats han contactat amb lAjuntament per oferir-se a fer el que fera falta, a fer mascaretes i pantalles i a donar el material necessari, a facilitar installacions i transport, menjar i beguda, neteja i desinfecci, gel hidrolgic, guants, bates, llenols i tovalloles. Tamb ens han oferit desinteressadament difusi publicitria, targetes dinternet per a escolars, aix com facilitar suport mdic i psicolgic, dentre una llarga llista d'iniciatives que hem canalitzat als llocs i serveis que ms ho necessitaven.

Les circumstncies han fet que uns oferiments shagen pogut materialitzar i altres no, per tan importants han estat per a nosaltres uns i altres, perqu tots i cadascun dels qui han contactat amb lAjuntament ens hi han demostrat la seua generositat, en uns moments molt difcils i on sha demostrat que junts som ms forts i que treballar units s el cam.

Com a alcalde em sent orgulls de la nostra gent, dels qui anteposen el b de tots abans que el seu, i que en situacions tan greus com la que estem vivint no dubten en oferir el que tenen. A tots els que, duna manera o l'altra estan actuant solidriament en aquesta crisi provocada per la Covid-19, no puc ms que donar-los repetides grcies, en nom de la ciutat i en el meu propi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorizacin de Sanidad

Conocemos la actual situacin industrial de Alcoi

Conocemos la opinin de la ciudadana sobre la situacin del COVID-19 en la Fase 0

Se recogen ms de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el mbito del Consorcio TERRA

Ple Ordinari. Lajuntament dAlcoi repartir pantalles de protecci individual i desinfectant per als comeros de la ciutat

Es desallotja a huit adults i un beb a causa de la caiguda de l'edifici adjacent

La ciutat ser capital cultural valenciana durant tot lany 2021 desprs dels canvis que dur endavant la Conselleria de Cultura

Se presenta la revista de Fiestas en el patio del Museo de la Fiesta (MAF)

Conocemos las noticias ms importantes del peridico 'El Nostre Ciutat' sobre el coronavirus


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.