Avancen les obres a l'alberg caní proposades als Pressupostos Participatius


  23-02-2021 | Alcoi   |  Visitas:100
Actualitat

Alcoi

Estan realitzant la segona fase renovant tota la fusteria metàl·lica, és a dir, les portes d’accés a les gàbies. En la primera fase van millorar la pavimentació exterior i de l'interior de les gàbies.

Està en marxa una nova actuació en l’alberg caní municipal, es tracta de la renovació de la fusteria metàl·lica (portes d’accés a les gàbies). Aquesta va ser la segona proposta més votada en els pressupostos participatius 2020 amb 423 vots. La inversió en aquesta actuació ha estat de 48.342,57 euros.

Aquesta actuació és més lenta de l’habitual, ja que no només es tracta de canviar les portes, cal traslladar als gossos que viuen en aquestes gàbies a unes altres per poder acomplir l’actuació, fet que fa que no siga una actuació ràpida. Les noves portes són més lleugeres i segures, evitant que es puguen clavar les mans pels seus forats, evitant així qualsevol perill.

Aquesta setmana han visitat les instal·lacions per veure l’estat de les actuacions la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán i els regidors de Salut Pública, Miguel Juan Reig i d’Obres i Serveis, Jordi Martínez. «Els Pressupostos Participatius tenen com a objectiu principal la participació directa de la ciutadania en aquest procés, a fi d’establir les seues demandes i preocupacions principals en matèria d’inversió i despesa corrent i incloure-les en el pressupost anual de l’any següent. És important que la ciutadania veja com els projectes que presenten i després són votats es porten a terme.

Aquesta va ser la segona proposta més votada de l’any passat, continuem així reforçant l’empoderament de la ciutadania en anar fent realitat propostes emeses als pressupostos participatius. Aquest treball es veu reflectit a l’increment de la participació en el procés any rere any», destaca la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán. Recordem que durant el darrer trimestre de 2020 es va executar les obres de la que va ser la quarta proposta d’inversió més votada dels pressupostos participatius 2020, en concret la pavimentació dels corredors i adequació del pati amb arena per a evitar inundacions en l’alberg caní municipal. Les obres es van adjudicar a l'empresa Construcciones y Reformas Nistor Lentijo, SL per un import de 40.896,00 Euros.

Amb aquestes obres realitzades a l'interior de les casetes, així com en la zona de jocs dels gossos s’ha aconseguit millorar les condicions higièniques i de seguretat a l’interior de les casetes dels gossos, a més un altre objectiu és donar-li una major utilitat a la zona de jocs. Recordem que la quantitat destinada als Pressupostos Participatius és de 400.000 euros, dels quals 320.000 euros van destinats a propostes d'inversió i 80.000 euros a propostes de despesa corrent.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El projecte Sang Valentí d’Alcoi ompli de solidaritat les aules i enguany supera les expectatives

La Policía Nacional ha detenido a un reclamado que llevaba huido de la justicia desde el año 2016

Los autónomos y microempresas de Alcoy ya pueden solicitar las ayudas Paréntesis, con un total de más de 1,4 millones de euros

Hablamos con el presidente de Jóvenes Empresarios de Alcoià Comtat i Foia

La Policia Nacional deté a una parella a Alcoi, per presumptes agressions al seu bebè de tres mesos

Se anulan los festivos locales

Alcoi comença a pagar les primeres 55 ajudes Parèntesi a autònoms i microempreses

Parlem amb la portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol

Cristian Santiago, portaveu de Podem Alcoi, repassa l'actualitat municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.