Candidatures seleccionades per el programa 'Activa Àgora'06-03-2018   |  Visitas:136

Fins a un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa 'Activa Ágora', iniciativa que busca fomentar l'emprenedoria a la nostra ciutat. La selecció s’ha dut a terme a partir de les 35 candidatures presentades inicialment, 23 d’elles procedents d’Alcoi. No obstant això, la convocatòria ha transcendit l’àmbit comarcal en haver-se rebut set propostes de Cocentaina, i una per cada un dels següents municipis: Muro, Agres, Onil, Xàtiva i Ibi.

Impulsada per l'Ajuntament d'Alcoi, mitjançant l'espai Àgora Coworking, i en col·laboració amb el CEEI Alcoy-Valencia, 'Activa Ágora' permetrà orientar, capacitar i tutelar els emprenedors a través d’un programa de tres mesos de duració que començarà el pròxim divendres al matí amb una primera presa de contacte entre els candidats a l’Espai Àgora.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, juntament amb un dels tècnics del CEEI Alcoy-Valencia, Jordi Tormo, ha valorat en roda de premsa els resultats de la convocatòria. Al següent vídeo teniu tota la informació.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en