Comencen els cursos aprovats pel CES en el segon pla de formaci per a locupabilitat


  16-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:65
Actualitat

Alcoi


El primer curs que es posa en marxa s el de Bones Prctiques d'Higiene alimentria i gesti d'Allerggens

Aquest mat ha comenat en lgora el curs Bones Prctiques d'Higiene alimentria i gesti d'Allerggens emmarcat dins del pla de formaci per a locupabilitat 2019 que va aprovar el Consell Econmic i Social (CES) en lltim Ple de la legislatura.
Recordem que el pla se centra en tres aspectes bsics: Competncies professionals; Oficis i Competncies Claus. Aix mateix, es dirigeix a dos collectius prioritaris: majors de 30 anys i els contractats menors de 30 anys amb el Programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana.

Prximament es duran endavant els altres cursos aprovats en el pla de formaci. Recordem que en relaci a les competncies professionals hi haur els segents cursos: Curs d'especialitat Obra + Targeta Professional de la Construcci TPC; Curs d'especialitat Obra TPC + electricitat alta i baixa tensi; Curs especialitat Metall TPM+ soldadura; Curs especialitat Metall TPM + Installacions, reparacions, muntatges, estructures metlliques, serralleria i fusteria Metllica; Curs Bones Prctiques d'Higiene alimentria i gesti d'Allerggens i Curs Operador carret elevador + gesti logstica i magatzems i Operador de pont grua mbil.

En el tema dels oficis es destaquen dos cursos: Curs Neteja de Superfcies i Mobiliari en edificis i locals i el Curs Carnisseria i Elaboraci de Productes Crnics + Carnet de Manipulador per a Carnisseria, Productes Frescos i Alt Risc + Allerggens + PNL. Aquests cursos sn el resultat de necessitats detectades pel departament.
Per ltim, es proposa la formaci en competncies claus tant per als majors de 30 anys com per als menors de 30 anys de l'Avalem Joves, perqu assolisquen competncies en la recerca de treball. Aquesta formaci es dna per part dels tcnics d'inserci socio-laboral de l'Ajuntament d'Alcoi. En total, el CES dedicar ms de 30.000 euros per a realitzar i donar a conixer aquests cursos professionals a la ciutadania amb la intenci de millorar la seua ocupabilitat.

Cal recordar que en el CES estan presents tots els grups poltics, sindicats, empresaris, comerciants, CEEI, AITEX, entitats educatives i la Mancomunitat de l'Alcoi i El Comtat, amb la intenci de treballar junts en les poltiques econmiques i socials de la ciutat.

El regidor d'Ocupaci i Empresa, Alberto Belda, recorda que s'han plantejat cursos que, en l'edici anterior, van tindre una bona acollida i estan dins de les necessitats que el mn empresarial ha destacat. Pretenem que la ciutadania aconseguisca formaci en treballs molt demandats i on precisament l'empresariat explica que necessiten gent amb formaci. Per al nostre govern aconseguir ocupaci per la ciutadania s un dels principals objectius, i creiem que la formaci s el principal cam per aconseguir-la.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Coneixem el Ballet d'Inma Corts

Susana Prraga, directora d'AFA, valora positivament el 2019

San Silvestre Alcoyana infantil y adulta

Alcoi ompli de mgia i illusi els seus carrers amb motiu de la Cavalcada de SS.MM. Els Reis d'Orient.

Les restes d'Isabel-Clara Sim ja descansen al Cenotafi del Cementiri d'Alcoi

El ple de l'Ajuntament d'Alcoi aprova per unanimitat el protocol perqu la ciutat siga entitat collaboradora de Districte Digital

Presentaci del XXXI CROSS CIUTAT D'ALCOI

El Ple acorda la permuta de ledifici de la placeta de la Mare de Du per tres immobles de la Generalitat

LAjuntament treballa per a millorar la informaci en els casos d'enverinaments


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.