Comencen les obres de recuperació del parc de Cervantes08-03-2018   |  Visitas:107


EL PRESSUPOST ÉS DE 37.000 EUROS

L’Ajuntament d’Alcoi segueix amb el pla per millorar els parcs de la ciutat i després d’adjudicar les obres per millorar el Parc Pintor Gisbert, conegut com «El Parterre» ara és el torn del parc de Cevantes, amb unes actuacions que durà endavant Viveros La Baronía. El termini d’execució és de mes i mig.

El parc del passeig Cervantes va quedar danyat després del temporal de principis de l’any passat. Ara, gràcies a les ajudes de la Generalitat Valenciana s’adequarà.
Les actuacions consisteixen en la renovació de la prada de gespa, també es plantarà nou arbrat junt al vial central, en aquest cas les espècies seran: castanys i malus. A més es col•locarà una xicoteta zona de gespa artificial rodejant el quiosc i entre una de les zones de jocs i el passeig.

«Com ja vam anunciar la passada setmana farem millores a parcs i jardins de la nostra ciutat, on adequarem zones de jocs infantils, prades i arbrats segons les indicacions dels tècnics municipals, en aquest cas parlem de Cervantes, una zona que va patir de valent el temporal del passat any i que ara, gràcies a la Generalitat podem reparar els danys», ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Mostra d’Alcoi tanca una edició que encerta amb la seua aposta per la dansa contemporània

10 Projecte empresarials ja són una realitat a través del programa municipal "Activa Àgora"

Aparcament de bicicletes per a turistes

La violència masclista incrementa la seua incidència entre la població jove


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en