Comer dna suport als establiments hostalers en la difusi de les normes sanitries


  04-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:170
CORONAVIRUS

Alcoi


Es repartiran roll-ups amb les normes bsiques a tots aquells negocis que ho demanen
La regidoria de Comer ha volgut recolzar al sector hostaler de la ciutat en les setmanes de la desescalada en la difusi de les normes sanitries entre els clients d'aquest tipus d'establiments. La campanya consisteix a collocar publicitat esttica amb un roll-up indicant d'una manera cridanera i divertida les normes per a seguir gaudint de les terrasses i els bars i restaurants de la ciutat i, alhora, complir amb les mesures de seguretat que la Covid-19 ens ha imposat.

El roll-up indica quatre normes senzilles per importants que cal seguir en qualsevol establiment. La primera recomanaci s que, abans d'ocupar la taula, li preguntes al cambrer; la segona va encaminada a recordar que l'aforament ara est limitat. La tercera s sobre la distncia interpersonal que cal mantenir i la quarta demana pacincia per higienitzar la zona entre un servei i un altre. El cartell recorda que la prioritat dels hostalers s el benestar dels seus clients per tamb cuidar de la seua salut i de la salut de la clientela.

La regidoria de comer, Vanessa Molt, destaca la importncia de complir les normes per a seguir gaudint dels nostres establiments: "Des de la regidoria de comer seguint recolzant al comer i l'hostaleria de la nostra ciutat, un sector molt afectat pel confinament i les noves mesures sanitries que han sabut adaptar-se a les circumstncies en un temps rcord. Volem reconixer el seu esfor per, tamb sabem que, a vegades els clients no compleixen les normes i s difcil per als propietaris estar constantment recordant a la gent les mesures de protecci. Amb aquesta campanya, simplement volem ajudar als hostalers en la difusi de les normes per a conscienciar a la ciutadania, fent-los partcips de la seua responsabilitat personal. En general, la majoria de les alcoianes i alcoians est complint amb les normes, i estem veient, per exemple, un s majoritari de les mascaretes per, no poden abaixar la gurdia, hem de seguir conscienciant i recordant a tothom que hem de ser prudents".

Tots aquells negocis que vulguen el roll-up poden passar a replegar-lo a partir del dilluns per l'Oficina de Comer, situada en el carrer Sant Francesc nmero 38.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.