COMPROMS. Ivorra: "El govern socialista rebutja les propostes de Comproms"


  08-01-2020 | Alcoi   |  Visitas:683
Poltica

Alcoi

El portaveu Ivorra ha declarat Al primer plenari del 2020 el govern socialista de Toni Francs a tornat mostrar la seua cara ms autoritria fent gala dun talant poc dialogant, tpic de les majories absolutes.

Per a Ivorra, les propostes de Comproms eren propostes raonables, socials i de salut pblica, sense cap mena dinters partidista. La primera de les propostes pretenia facilitar l'accs a les famlies i centres educatius a les representacions del Tirisiti per a sords i persones amb implants coclears. A ms a ms facilitant la informaci necessria per a poder sollicitar aquestes sessions a la web i al material imprs, a qualsevol persona. A hores dara sols les associacions de la ciutat tenen accs a aquesta informaci, per les persones sordes, escoles i nens que no viuen a la ciutat no saben que existeix aquest servei a Tirisiti comenta Ivorra el govern socialista ha rebutjat aquesta millora proposada per Comproms, per considerar suficient l'nica sessi adaptada que actualment es realitza, i sense cap promoci. No tenim dubte del carcter revengista i impositiu daquesta negativa.

En paraules de lAlcalde a diferents mitjans i al Ple, a Cervantes es perdia la Mgia del Nadal, aleshores, indica Ivorra Perqu deixen els contenidors de brossa a tot el recorregut del Cam? Per a depositar lexcs de mgia mentre passen els Reis?, cal cuidar els detalls i tamb els problemes de seguretat al llarg del recorregut.
Laltra proposta rebutjada, venia avalada per l'OMS (organitzaci Mundial de la Salut) i la Uni Europea. El Clorpirifs s un producte utilitzat a lagricultura per eliminar plagues. Aquest producte est demostrat que produeix problemes neurolgics, trastorns persistents en el desenvolupament i trastorns autoimmunitaris. L'exposici durant l'embars retarda el desenvolupament mental dels infants. La UE ha prohibit el seu s a mitjan any 2020, per a Comproms pensem que esperar per a retirar aquest producte nociu de lentorn dels alcoians s excessiu i proposaven leliminaci de ls municipal i transmetre la informaci a les entitats i particulars afectats.

A aquest Ple hem vist l'actitud del PSOE que han intentat tapar a les anteriors legislatures, una realitat en la qu el govern imposa la seua opini per damunt dels interessos dels alcoians, com ha passat amb la permuta dun edifici nou en perfectes condicions per altres que requereixen inversions econmiques per poder utilitzar-los adequadament. El PSOE castiga als grups de loposici si fem la nostra tasca fiscalitzadora correctament, ho hem vist clarament a aquest ple de desembre finalitza Ivorra.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermera de Alicante condena el apualamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy

El Pla de Joventut 2021-2025 entra en la recta final


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.