COMPROMÍS ALCOI : «Mans a la feina amb el Consell de Cultura Sr. Regidor»25-08-2017   |  Visitas:355

Després de les declaracions creuades entre el Regidor de Cultura i el grup Guanyar, des de Compromís es considera que aquests debats estèrils avorreixen la ciutadania i generen desafecció. La regidora de Compromís matitza: «Cada grup treballa amb els mitjans de què disposa però és feina del Govern governar».

El Consell de Cultura pot ser una bona eina per dinamitzar un sector que en Alcoi és potent i divers però que potser necessita un fòrum unitari de debat i coordinació, un lloc on es puguen decidir noves estratègies i revisar la trajectòria seguida per aprendre’n. Un consell format per experts del sector, polítics i públic. O siga, tot un encert si es treballa de valent, perquè una volta creat caldrà també arromangar-se.

Des de Compromís oferim el nostre suport per a tirar endavant la iniciativa i es rebugen les ganes de polèmica que poden fer espantar als futurs integrants d’eixe Consell. Aquest ha de ser autònom, àgil i versàtil i no convertir-se en una institució més, en un organisme més, burocratitzat i anquilosat. Climent conclou: «Posem-nos mans a la feina sr. Regidor, que encara en queda molta (no només és crear-lo) en eixe ambient ens hi trobarà sempre»

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Vaga indefinida al sector de les ambulàncies

Al voltant de 40 xiquets participen en l´ Escola d´Estiu Inclusiva Miguel Hernández d´ Alcoi

El programa "JOOP" ofereix una nova oportunitat a 8 joves de la ciutat amb baix nivell de formació

S'inicien les activitats infantils a la Piscina Municipal

La segona fase de les obres d`Entença comença el proper dimarts

Recta Final per al Pla Estratègic d'Alcoi

El passat divendres van començar les obres per fer accessibles els 4 accessos dels pas de vianants del passeig Ovidi Montllor al parc del Viaducte.

L´alcalde d´Alcoi, Antoni Francés, repassa els tres anys al capdavant del consistori

Una activitat de la "II Setmana Modernista" elegida dins de l'any europeu del Patrimoni Cultural


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en