COMPROMÍS ALCOI: "Climent: "Els recursos contra Alcoinnova, una cortina de fum dels socialistes!""03-01-2018   |  Visitas:127

Anna Climent regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha declarat davant el rebuig del TSJ del recurs de l’Ajuntament referent a Alcoinnova «des de Compromís ja vam advertir al govern de Toni Francés en la passada legislatura que la gestió judicial que estava fent-se del tema no era l’adequada, i el temps ens ha donat la raó, l’estratègia dels recursos presentats no tenia cap futur»

Compromís va denunciar al plenari que l’única via que podia funcionar era exigir que les màquines no entraren. Perquè, la llei que suposadament vulnerava la independència municipal no ha estat recorreguda ni interpel·lada als recursos de l’Ajuntament. Hi ha altres denúncies fetes sobre irregularitats en el projecte que encara estan pendents de resoldre, i eixes, si què s’incideix sobre el perjudici ambiental. El fons de la qüestió sempre ha sigut i és el medi ambient i eixa és la línia per la què no va apostar el PSOE en el seu moment.

Segons Climent «Pensem que el govern de Toni Francés ha estat malbaratant els diners dels alcoians en vies judicials que sabia que no arribarien a cap lloc amb una intencionalitat clara».

La regidora finalitza «Compromís es manté en la seua postura, Alcoinnova és un projecte important per a la ciutat i per a la comarca però la ubicació escollida atempta contra el medi ambient i per tant no és la correcta.»

Anna Climent
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en