COMPROMÍS ALCOI: "Doménech: La prioritat de Compromís el benestar de les persones."06-02-2018   |  Visitas:109

Compromís ha aconseguit que els pressupostos isquen endavant amb dues prioritats, la reactivació de l’activitat empresarial-comercial. Però el benestar de les persones està per damunt de totes les prioritats.

Els parcs són els espais de lleure de tota la comunitat, és la natura artificial que hi ha a les ciutats i que permeten que els nens juguen, la gent major faça conversa i la resta de població en gaudisca. Un correcte funcionament d’aquestes infraestructures és vital per a l’harmonia.

Per això Compromís ha proposat que en el pressupost es reforcen dos punts de la ciutat que considerem que estan infradotats. Un són els descampats de baix de l’Horta Major que a dia de hui, i fins que no es faça el boulevard estaran en un limb. Sense perdre de vista eixe horitzó, Compromís demana que es faça un parc amb jocs infantils que arreplegue a la gent dels tres centres educatius propers (Horta Major, Tomàs Llacer i Andreu Sempere) més tota la gent que viu en aquesta part alta de la ciutat a la què el Romeral els queda un poc lluny.

Una altra zona de l’eixample que sí que té parc és la Font de l’Horta però no n’hi ha prou amb tindre el parc, cal que estiga en condicions. Aquest espai està ara estropejat, amb fanals que no funcionen, el paviment presenta badalls, el mobiliari està vell i estropejat i hi ha nombrosos desperfectes per vandalisme.

Si volem que la nostra ciutat siga amable necessitem tindre cura de l’entorn més pròxim. I des de Compromís estem fent força per aconseguir-ho.

Ubicacións proposades per Compromís per al parc de zona Horta Major

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en