COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Instem al govern a treballar el "PGOU detallat", Alcoi no pot continuar perdent el temps»."09-02-2018   |  Visitas:83El regidor i portaveu Màrius Ivorra ha declarat «el termini està dilatant-se molt, ja duem vora 3 anys de retard i aquest PGOU és un document necessari per a poder tindré un projecte de ciutat, més encara quan estem plantejant-se actuacions tan importants per a la ciutat com és Rodes. A Compromís pensem que devíem començar a treballar en el Pla d’Ordenació Detallada, document que entre altres coses incorpora la llista actualitzada d’edificis i elements protegits de la nostra ciutat. La manca de l’actualització d’aquest catàleg està afavorint que als últims anys estiguen desapareixent edificis com recentment el numere 14 del carrer Vistabella (antic pub Fachada) edifici del conegut arquitecte Timoteo Briet de 1919, enderrocat fa una setmana, o la façana de la farmàcia Amoròs al carrer Sant Llorenç. Instem al govern a treballar aquest document per permetre a la nostra ciutat modernitzar-se i avançar per poder recuperar tots aquests anys perduts i sense girar l’esquena a la nostra història i patrimoni . És per això que demanem a l’Ajuntament que agilitze al màxim els processos»
El regidor ha anunciat la seua intenció de demanar al Govern de Toni Francés començar a treballar amb tots els partits polítics el pla Detallat de PGOU a l'espera de contestació de conselleria sobre el PGE.
Cal recordar que el Pla General va passar a desdoblegar-se en un Plànol General Estructural, que haurà d'aprovar la Generalitat Valenciana (a l’espera de contestació actualment), i un Pla d'Ordenació Detallada, que s'aprova en l'Ajuntament.
Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en