COMPROMÍS ALCOI: "Tornarem a perdre 1,7 milions per ineficiència socialista?"01-08-2017   |  Visitas:303

Els plaç s’acaba el 17 d’agost i no s’ens ha informat als partits de l’oposició si finalment el govern de Toni Francés ha presentat la reclamació de l’1,5% cultural al Ministeri de Foment.
El portaveu i regidor de Compromís ha instat al govern de Toni Francés que done explicacions «Porten fent anuncis als mitjans de comunicació els últims anys dient que van a reclamar l’1,5% cultural al Ministeri de Foment i la realitat és que no ens ha aplegat res, volem saber les gestions i els tràmits realitzats»
Ivorra continua: «el termini acaba el proper 17 d’agost i ens sembla que enguany tampoc rebrem res per la ineficàcia del govern socialista, deixant de rebre 1.700.000 euros»
Els requisits que estableix el Ministeri son clars i la forma de reclamar-ho molt senzilla. El projecte que ha de presentar el govern local ha de destinar-se a treballs de conservació, restauració, rehabilitació i consolidació, d'enriquiment del Patrimoni Cultural o a foment de la creativitat artística.

En cas de destinar-ho a immobles tenen que ser de titularitat pública i han d’estar declarats Bé d'Interès Cultural o tinguen iniciat l'expedient de declaració.
Per sol·licitar-ho és necessari remetre al Ministeri un ofici de sol·licitud, que haurà d'anar acompanyat de la documentació acreditativa del compliment dels requisits corresponents, així com de l'informe favorable de la Comissió de Patrimoni corresponent.
Finalitza Ivorra demanant: «Si novament perdem la possibilitat de rebre els 1.700.000 d’euros demanarem responsabilitats al govern de Toni Francés per la falta de diligència en la gestió municipal»

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Commemoració de dia Internacional de l'Orgull LGBTI

Al voltant de 40 xiquets participen en l´ Escola d´Estiu Inclusiva Miguel Hernández d´ Alcoi

El programa "JOOP" ofereix una nova oportunitat a 8 joves de la ciutat amb baix nivell de formació

Alcoi se suma a la iniciativa nacional amb l'objectiu de sensibilitzar a la població de tot el país i major visibilitat a l'esclerosi lateral amiotròfica

Reobertura de la zona de jocs al parc de El Romeral

La segona fase de les obres d`Entença comença el proper dimarts

L'Ajuntament fomenta la participación entre els alumnes de 5é de primària

El passat divendres van començar les obres per fer accessibles els 4 accessos dels pas de vianants del passeig Ovidi Montllor al parc del Viaducte.

S'inicien les activitats infantils a la Piscina Municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en