Comunicat de Guanyar Alcoi sobre el procés de contractació de publicitat institucional municipal


  03-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:204
Política

Alcoi

A la mesa de contractació celebrada el 2 de juny des de Guanyar Alcoi s'han exposat els seus dubtes respecte d'irregularitats trobades al procés per contractar una empresa que done servei en la gestió de les campanyes de publicitat institucionals del Consistori per una quantitat, segons el pressupost de 2020, de 160.000?€. A la mesa s'ha determinat que eixes irregularitats existien i la Secretaria Municipal ha paralitzat el procediment.

La plataforma municipalista ha trobat en el procés de valoració de les ofertes un informe realitzat per personal eventual de l'Alcaldia, quan la Llei 9/2017 de 8 de novembre de contractes del sector públic ho deixa ben clar al seu article 326: el personal eventual no pot emetre informes de valoració de les ofertes en els processos de contractació. Com assenyala el regidor de Guanyar Pablo González: "S'ha de ser molt escrupolosos i tindre una absoluta netedat amb la normativa, perquè si no es fa així s'atempta contra la igualtat d'oportunitats de les empreses que es presenten i s'introduïxen dubtes i ombres sobre la gestió de l'Administració. Si la normativa diu que el personal de confiança no pot fer cap informe en cap procés de contractació, no s'ha de fer i prou. És de lògica, perquè el personal de confiança pot tindre interessos, però a banda d'això la realitat és que l'equip de govern ha tingut 9 anys per aprendre's la norma. Ens congratulem que finalment es puga aclarir l'elaboració d'este informe i la netedat del procés".

A la mesa de contractació s'ha plantejat donar per vàlid que un funcionari haja avalat la valoració irregular feta inicialment i que al nou informe les puntuacions a les empreses siguen les mateixes exactament que a l'informe irregular valorat pel personal d'alcaldia. Davant dels dubtes plantejats per Guanyar Alcoi sobre la correcció d'este procediment des de secretaria s'ha decidit paralitzar el procés per determinar la seua viabilitat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinació Turística SICTED d’Espanya

L'ajuntament organitza reunions amb el veïnat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informació i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucció del present

'Escola Respira', un programa d'eixides perquè l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.