Comunicat del PP d'Alcoi sobre el procés de contractació de publicitat institucional municipal


  05-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:194
Política

Alcoi

El Partit Popular d'Alcoi exigeix explicacions al Govern, del PSOE, per les presumptes irregularitats en la contractació del servei de publicitat de l'Ajuntament. La Secretaria General de l'Ajuntament ha paralitzat el procediment d'adjudicació després que l'oposició, en concret el grup municipal de Guanyar Alcoi, advertira que les diferents ofertes per a adjudicar-se el contracte les havia valorades un assessor de l'alcalde, Antonio Francés. La Llei de Contractes impedeix expressament que el personal nomenat a dit puga valorar les ofertes.

El valor del contracte és de 460.461,16 euros. Les ofertes presentades han sigut valorades per una persona de confiança de l'alcalde, com va quedar de manifest en la mesa de contractació celebrada el dimarts, 2 de juny. Davant els dubtes plantejats per l'oposició, “la Secretària General de l'Ajuntament, que és la persona encarregada de vetlar pel compliment de la Llei, ha paralitzat el procés de contractació perquè hi ha un informe de valoració signat per un assessor de l'alcalde”, segons explica el portaveu del PP, Quique Ruíz.

En concret, en el procés de valoració de les ofertes hi ha un informe realitzat per un assessor d'Alcaldia, quan la Llei 9/2017 de 8 de novembre de contractes del sector públic el deixa molt clar en el seu article 326: el personal eventual no pot emetre informes de valoració de les ofertes en els processos de contractació.

L'edil popular lamenta que el Govern d'Antonio Francés incomplisca la legislació. I adverteix de les conseqüències: la paralització del procés deixa en l'aire la distribució de la publicitat d'acord amb criteris objectius “en un moment en el qual la crisi del coronavirus manté en una situació delicada als mitjans de comunicació”. El regidor reclama “explicacions urgents” al Govern i demana que abandone aquestes pràctiques irregulars.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucció del present

L'ajuntament organitza reunions amb el veïnat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informació i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermería de Alicante condena el apuñalamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy

El Pla de Joventut 2021-2025 entra en la recta final


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.