Demà es reprendrà l'activitat al conservatori municipal10-02-2018   |  Visitas:101

S’HA REPARAT UNA AVARIA AL SISTEMA DE CALEFACCIÓ QUE HA MOTIVAT LA SUSPENSIÓ DE LES CLASSES DES DEL PASSAT DIMECRES
A partir de demà dissabte es reprendran les classes al Conservatori Municipal de Música i Dansa Joan Cantó, tot després que uns problemes en el sistema de calefacció forçaren el tancament del centre el dimecres passat. Encara que la calefacció ja està reparada, s’ha decidit postergar la reobertura momentàniament per tal que el centre recupere la temperatura òptima abans de permetre els alumnes accedir a les instal•lacions.
Més enllà de superar l’avaria, s’ha millorat l’eficiència de la calefacció així com la seua facilitat de reparació i futur manteniment, de manera que no afecte l’activitat diària del centre.
Recordem que la incidència es va produir el passat dimarts dia 30 a les 18.30 h, en perforar-se el tram d’una canonada de ferro del sistema de calefacció. La perforació va originar una fuga d’aigua i, en última instància, la caldera va deixar de funcionar. L’endemà els serveis tècnics municipals, en companyia de l’empresa de manteniment, va inspeccionar la sala de calderes de l’edifici per tal de localitzar l’avaria i reparar-la com més prompte millor. Durant la resta de la setmana es va elaborar el pressupost i es va decidir escometre les operacions necessàries. El dilluns 5 de març van començar finalment les reparacions, unes actuacions que han tingut un cost aproximat de 5.000 €.
El regidor d’Educació, Alberto Belda, ha volgut agrair la tasca dels serveis tècnics municipals, després que hagen actuat amb la «celeritat necessària». Belda també s’ha volgut disculpar davant dels usuaris del centre per les molèsties; no obstant això, reconeix que es tracta d’imprevistos «difícilment evitables», i que el més important és «actuar de manera eficaç» davant d’aquests.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV

Els treballs d’adequació de l’àrea infantil ubicada al parc de Batoi han finalitzat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en