Donen huit quadres de Ramn Castaer a l'Ajuntament d'Alcoi


  19-02-2021 | Alcoi   |  Visitas:79
Actualitat

Alcoi

Carlos Garca de Cortzar i Nebreda, alcoi que viu actualment a Madrid ha donat 8 quadres de l'artista Ramn Castaer Segura que van ser adquirits pels seus pares, Jos Antonio i Mara Luisa, directament a l'autor en la dcada dels 60 i 70 del segle passat.

El donant explica que els seus pares Jos Antonio i Mara Luisa van viure a Alcoi durant vint anys i, en reconeixement a aquesta ciutat i als seus ciutadans, pels anys felios que van gaudir all, sempre van desitjar oferir-los un homenatge com a agrament al temps passat, per aquest motiu com a propietari nic dels quadres ha decidit dur a terme aquesta donaci perqu, en el seu moment, siguen exposats al pblic en una installaci adequada.

Aquesta donaci s'ha dut a terme grcies a la mediaci d'Antonio Castell, amic de la famlia, que sabent del seu inters per donar aquestes obres d'art ha actuat com a mediador, comunicant a l'alcalde, Toni Francs i al regidor de Cultura, Ral Llopis el desig de donar aquests quadres i facilitant tot el procs.
Segons explica Garca de Cortzar aquests quadres representen una mostra important d'una poca memorable del pintor pel qual resultaria molt positiu que es mostren conjuntament per a entendre la importncia de l'obra pictrica d'aquest alcoi immortal.

A la sala en la qual siguen exposats els quadres figurar una inscripci en la qual s'explique que s una Donaci de Jos Antonio Garcia de Cortzar Sagarminaga, Maria Luisa Nebreda Vela i Carlos Garca de Cortzar Nebreda.

Aquesta donaci servir per a augmentar el nostre patrimoni artstic local, estem molt agrats tant a Antonio Castell com a Carlos Garca de Cortzar. Des del Departament de Cultura ens encarregarem de restaurar els quadres en cas que fra necessari, aix com buscar el millor lloc perqu siguen exposats tal com desitja el donant, ha explicat el regidor de Cultura, Ral Llopis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El projecte Sang Valent dAlcoi ompli de solidaritat les aules i enguany supera les expectatives

Los autnomos y microempresas de Alcoy ya pueden solicitar las ayudas Parntesis, con un total de ms de 1,4 millones de euros

La Polica Nacional ha detenido a un reclamado que llevaba huido de la justicia desde el ao 2016

La Policia Nacional det a una parella a Alcoi, per presumptes agressions al seu beb de tres mesos

Alcoi comena a pagar les primeres 55 ajudes Parntesi a autnoms i microempreses

Parlem amb la portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol

Cristian Santiago, portaveu de Podem Alcoi, repassa l'actualitat municipal

Archivadas las denuncias penales contra varios miembros del equipo de gobierno del Ayuntamiento de Alcoi

El Mutua Levante Nou Bsquet Alcoi realiza la presentacin de todos sus equipos de forma on-line


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.